fbpx

APUKUSKI-BLOGI

May 11, 2022
Case study: Siipiweikot X Apukuski

Siipiweikoilla oli edessään toimistomuutto, joka haluttiin hoitaa mahdollisimman vaivattomasti, tehokkaasti ja hyvällä fiiliksellä maaliin.

Read More
April 8, 2022
Case study: Sanser X Apukuski

Sanser on saanut Apukuskilta todella usein pikatoimitukset asiakkaille saman päivän aikana, kun oma väki ei ole siihen ehtinyt.

Read More
March 11, 2022
Mitä muutto maksaa? - Muuttopalvelu hinta

Etsitkö helpotusta tulevaan muuttoon? Koostimme muuttopalvelun hinnat ja vinkit.

Read More
March 8, 2022
Case study: Kuplis X Apukuski

Kylmätila oli loppua keskellä vilkkainta sesonkiaikaa. Kotiinkuljetus liikkeestä tilatulle jääkaapille tarvittiin heti. "Apukuski oli ainoa oikea ratkaisu."

Read More
January 14, 2022
Case study: Helin kokemus Apukuskista

Helin muutto. Etsinnässä oli luotettava, edullinen ja ripeä muuttopalvelu. Kuinka muutto lopulta sujui Apukuskien kanssa?

Read More
September 20, 2021
Case study: Futurice X Apukuski

Toimistokalusteiden kuljetus toimistolta koteihin ja päinvastoin. "Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti."

Read More
September 16, 2021
Case study: Universal Music X Apukuski

Universal Musicilla oli haasteena useamman promopaketin lähettäminen saman päivän aikana eri paikkakunnille. Kuinka Apukuski autto

Read More
September 6, 2021
Case study: Ralos X Apukuski

Raloksella halutaan, että lupaus helposta saatavuudesta, yksinkertaisuudesta ja luotettavuudesta toimii jokaisessa toimitusketjun vaiheessa, myös rahdissa. Yritys on tehnyt monen erilaisen alustan ja rahtitoimijan kanssa yhteistyötä aurinkopaneelien lähettämisessä asiakkaille ja työmaille. Kuinka yhteistyö Apukuskin kanssa on toiminut?

Read More
August 19, 2021
Case study: Finesports X Apukuski

Viime aikoina Finesportsin toiminta on laajentunut tapahtumien puolelle. Ensimmäiseltä tapahtumareissulta palatessa kohdattiin pienoinen ongelma - tapahtumakalusto oli saatava nopeasti johonkin säilöön, sillä erillistä varastoa ei entuudestaan ollut.

Read More
August 9, 2021
REKRYTOIMME UUSIA TEKIJÖITÄ!

Etsimme tiimiimme uusia tekijöitä Tampereelle. Haku päättyy 27.1.

Read More
August 6, 2021
Case study: RantaSmoothie X Apukuski

RantaSmoothiella huomattiin ongelma jätehuollon kanssa, kun aiemmin sovitut ratkaisut eivät kestäneet kuormitusta, tarvittiin pikaisesti laadukasta ratkaisua. Lue lisää!

Read More
July 30, 2021
Case study: Kespet Oy X Apukuski

Vuoden vaihteessa Kespetillä oli haasteena löytää kuljetusliike, joka pystyisi vastaamaan nopeaa reagointia ja tämällisyyttä vaativiin rakennustyömaa kuljetuksiin. Lue miten yhteistyö on toiminut!

Read More
July 23, 2021
Case study: Kuljetusliike Lindgren Oy X Apukuski

Apukuski Logistics ja Kuljetusliike Lindgren teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä heinäkuun alussa. Lindgren etsi yhteistyökumppania, jolta saisi Tampereen alueella kantoapua muuttoihin ja erikoiskuljetuksiin.

Read More
July 22, 2021
Case study: Café & Bar Katto X Apukuski

Onko Apukuskin palveluista hyötyä ravintola-alan yritykselle? Tampereen Finlaysonilla sijaitsevan Café & Bar Katon ja Apukuskin yhteistyö.

Read More
July 22, 2021
Case study: made by Anu-Riina X Apukuski

Made by Anu-Riina verhoilee huonekaluja kotiin ja julkitiloihin. Apukuski on auttanut verhoiltavien huonekalujen kuljetuksissa. Lue lisää!

Read More
April 10, 2021
Kuljetuskumppanin valinta edessä? - 5+1 vinkkiä valintaan

Kuljetuspalveluiden kilpailutus on työläs projekti. Tässä blogi-tekstissä kerromme 5+1 vinkkiä kuljetusyritysten vertailuun.

Read More
March 12, 2021
KIERRÄTYSPALVELU KAMPANJA 17.3.!

Kierrätys keskiviikko -kampanja on osa uuden kierrätysjärjestelmän prosessien testausta. Järjestelmän tarkoituksena on purkaa huonekalut, lajitella osat materiaaleittain ja kierrättää ne niin, että mahdollisimman suuri osa materiaaleista päätyisi uudelleen kiertoon.

Read More
February 17, 2021
Apukuski palvelee viikonloppuisin myös pk-seudulla!

Suunnittelemme parhaillaan toimialueemme laajentamista eri puolille Suomea. Tällä hetkellä on käynnissä kokeilu, jonka johdosta tarjoamme viikonloppuisin kuljetusapua myös pääkaupunkiseudulla. (lauantaista sunnuntaihin).

Read More
February 16, 2021
Uudistettu palveluvalikoima, varaus ja hinnasto

Uudistimme palveluamme niin, että voimme tarjota kohdistetummin niin suuret kuin pienetkin tavarankuljetukset.

Read More
January 12, 2021
Varotoimenpiteet koronavirus - Uutena kontaktittomat kuljetukset

Koronavirus varotoimenpiteet, joiden mukaan toimimme. Toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa kuljetuksien turvallisuus.

Read More
December 3, 2020
Kuljetuksen tilaus Tori-löydöille - Vinkkejä varaukseen!

Ohjeita kuljetuksen tilaukseen nettikirpputori löydöille!

Read More
October 14, 2020
In what situations have we helped companies? - Logistics service for companies

Olemme auttaneet myös yrityksiä useissa eri tilanteissa. Tässä julkaisussa käsittelemme esimerkki tilanteita, joihin logistiikkapalveluamme on käytetty.

Read More
October 14, 2020
Apukuski - Luomassa parempaa maailmaa

Koko idea helpolle ja edulliselle kuljetuspalvelulle lähti vertaiskaupan logistiikka ongelmasta. Tässä julkaisussa käydään kevyesti läpi sitä, kuinka toivomme toimintamme vaikuttavan maailmaan.

Read More
September 15, 2020
Millaisissa tilanteissa olemme auttaneet? - Kuljetuspalvelut yksityishenkilöille

Me Apukuskit olemme auttaneet asiakkaitamme useissa eri tilanteissa. Tässä julkaisussa kerromme yleisimmistä tavarankuljetuksista yksityishenkilöille.

Read More

Our main service area

Kuljetuspalvelu

Ask offer beyond our service area!

Customer support

You will reach us by phone 
Mon-Fri 8-18.
Phone number: 044 7747744
Apukuski-Blog
en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram