Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Kuplis X Apukuski

Kuplis tarjoaa Tampereen Koskikeskuksessa herkullisia makuelämyksia erilaisten kuplavohveleiden muodossa. Kuplavohvelit ovat saavuttaneet muualla maailmaa valtavan suosion, ja Kuplis on tuonut ne ensimmäisinä Tampereelle!

Kuplavohveleiden lisäksi kahvila tarjoaa myös mm. kuplateetä, kahvia ja muita juomia.

"Vohvelitaikinamme on tehty omalla reseptillämme, ja suosimme vohveleissamme kotimaisia raaka-aineita."

KUPLIS

Kupliksella huomattiin keskellä vilkkainta sesonkiaikaa, että kylmätila ei riitä kaikille raaka-aineille. Kiirettä ei tietenkään helpottanut se, että Kupliksen sesonkiaika osuu kesähelteille.

"Tällaisessa tilanteessa ei riitä, että tilaa verkkokaupasta jääkaapin "kotiinkuljetuksen", mikä todellisuudessa saapuu vasta muutaman päivän sisällä. Kotiinkuljetus liikkeestä tilaamallemme tuotteelle tarvittiin heti", kommentoi Kupliksen yrittäjä Aaron.

"Apukuski oli ainoa oikea ratkaisu tilanteeseemme. Ottaessani yhteyttä heihin, sain sovittua kotiinkuljetuksen liikkeestä suoraan kuplavohvelikahvilallemme jo heti samalle päivälle", yrittäjä Aaron jatkaa.

Vaikka Apukuskilla ei ole suoranaista palvelusopimusta liikkeeseen, josta tuote noudetaan, saadaan nouto sovittua näppärästi, ilman erityisponnistuksia tilaajalta. Useimmiten riittää, että tilaaja toimittaa Apukuskille tilausvahvistuksen ja tilausnumeron.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

Vaikka kesä on Apukuskillekin kiireistä aikaa, saatiin kotiinkuljetus liikkeestä toimitettua Kuplikselle varsin nopeasti.

"Lopulta tilaamamme jääkaappi saapui suoraan kahvilaamme muutaman tunnin sisällä soitosta Apukuskille, vielä reippaan ja iloisen palvelun kera! Kiitos Apukuskit, pelastitte päivämme!", muistelee Aaron viime kesän tapahtumaa.

"Tällaiset tilanteet ovat herkullisia, sillä päästään näyttämään ne muskelit, jotka joustava palvelu mahdollistaa. Vaikka tämän tyyliset tilanteet eivät ole toivottavia, niin odotetaan innolla, että päästään auttamaan muitakin alan yrityksiä pitkään odotetun, rajoitusten purkamisen jälkeen. Tilanne virkistää varmasti paljon ihmisiä liikkeelle - etenkin sesonkiaikaan", toteaa Apukuski Arttu.

Tutustu Kuplikseen lisää täältä:


Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00