Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Siipiweikot X Apukuski

Siipiweikot on 1993 vuonna perustettu suomalainen perheyritys. Ensimmäinen Siipiweikot-ravintola avattiin Tampereelle Aleksanterinkatu 26:seen, jossa se toimii vielä tänäkin päivänä. Kokonaisuudessaan Siipiweikoilla on kaksi ravintolaa Tampereella sekä kolme franchise-ravintolaa PK-seudulla. Näiden lisäksi Pirkkalan ja Kalevan Prismasta löytyy Siipiweikot Mini. Siipiweikkojen tarinaan voit tutustua here.

Ravintoloiden lisäksi, Siipiweikot tarjoavat herkullisia kastikkeitaan myös muille ravintoloille sekä kuluttajille niin hyvin varustelluissa ruokakaupoissa kuin Weikkokaupassa.

"Yksi maukkaan siiven tärkeimmistä kulmakivistä on hyvä siipikastike. Siipiweikkojen kastikkeita löytyy meidän ravintoloidemme lisäksi yli 300:sta ravintolasta ympäri Suomen ja hyvin varustetuista ruokakaupoista."

SIIPIWEIKOT

Muutto uuteen toimistoon

Vuoden 2021 loppupuolella Siipiweikkojen tuli aika siirtyä uusiin toimistotiloihin Ranta-Tampellasta kohti keskustaa. Etsinnässä toimistomuuttoon oli firma, jossa laatu, palvelu ja hinta koitaisivat. Muutto haluttiin hoitaa mahdollisimman vaivattomasti, tehokkaasti ja hyvällä fiiliksellä yhdessä päivässä maaliin.

"Uusi toimistomme on kolmikerroksinen verrattuna aiempaan yksikerroksiseen toimistoomme, joten kantamista olisi todellakin ollut! Halusimme löytää ammattilaiset tähän hommaan, jotta muutto sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla", kertoo Siipiweikkojen Juulia.

Nykyisten kalusteiden lisäksi uudelle toimistolle oli tulossa uusia huonekaluja, joita piti olla vastaanottamassa/hakemassa ja joiden kasaukseen olisi mennyt oman porukan voimin paljon aikaa.

Siipiweikot päätyivät pyytämään muutolle tarjousta Apukuskilta. "Meillä oli muutamilla henkilöillä jo ennestään hyvä kokemus Apukuskin kanssa hoidetuista yksityismuutoista, joten osa meistä tiesi hyvin, mitä odottaa myös tässä muutossa", kertoo Siipiweikkojen Juulia.

Kuinka muutto sujui?

Toimistomuutto alkoi muuttolaatikoiden ja pakkausmateriaalien toimituksella, jonka jälkeen Siipiweikon väki aloitti pakkaustyön. "Meillä ei ollut itsellä muuttolaatikoita eikä pakkausmateriaaleja tavaroiden suojiksi, mutta saimme heiltä kaiken tarvittavan ja myös hyvät ohjeet tavaroiden pakkaamiseen", Juulia kommentoi. Jo parin päivän päästä toimiston tavarat olivat valmiina muutettaviksi, ja muutto päästiin aloittamaan suunnitelman mukaisesti.

Pakkaustyön ohella Siipiweikkojen väki oli merkannut värikoodilla laatikoihin ja toimistokalusteisiin niiden sijoituspaikan uudella toimistolla. Tämän pohjalta tehtiin nopeasti suunnitelma missä järjestyksessä tavarat kuljetetaan uuteen toimistoon. Kaikki tavarat eivät siis mahtuneet kerralla kyytiin, mutta onneksi muuttomatka oli lyhyt. Muutto saatiinkin lopulta hoidettua tehokkaasti maaliin!

"Apukuskien tehokkuudestaan kertoi mm. se, että samalla kun muut alkoivat kasaamaan huonekaluja, yksi heistä lähti noutamaan meille isoa tilauspakettia toisesta paikasta. Apukuskin kaverit tarjoutuivat myös lähtiessään viemään mukanaan huonekalujen kasaamisesta jääneet turhat pahvit, mikä oli ihan parasta!", Juulia kertoo.

"Apukuski auttoi ratkaisemaan kaikki muuttoon liittyvät ongelmamme! Meille jäi aikaa muiden työasioiden hoitamiseen samalla, kun Apukuskin kaverit hoitivat homman ripeästi ja mahtavalla asenteella maaliin", Juulia jatkaa.

Siipiweikkojen fiilikset muuton jälkeen

"Apukuski ylitti kaikki odotuksemme ja pakko sanoa, että vitsit mikä huikea asenne kaikilla heistä oli!"

"Apukuski ylitti kaikki odotuksemme ja pakko sanoa, että vitsit mikä huikea asenne kaikilla heistä oli! Ehdottomasti hyödynnämme Apukuskia myös tulevaisuudessa, kun sellaisia tarpeita taas jossain kohtaa ilmenee. Kiitos vielä kerran loistavasti hoidetusta muutosta!"

Täältä pääset tutustumaan lisää Siipiweikkoihin:


Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00