fbpx

APUKUSKI-BLOGI

20 syyskuun, 2021
Case study: Futurice X Apukuski

Toimistokalusteiden kuljetus toimistolta koteihin ja päinvastoin. "Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti."

Read More
16 syyskuun, 2021
Case study: Universal Music X Apukuski

Universal Musicilla oli haasteena useamman promopaketin lähettäminen saman päivän aikana eri paikkakunnille. Kuinka Apukuski autto

Read More
6 syyskuun, 2021
Case study: Ralos X Apukuski

Raloksella halutaan, että lupaus helposta saatavuudesta, yksinkertaisuudesta ja luotettavuudesta toimii jokaisessa toimitusketjun vaiheessa, myös rahdissa. Yritys on tehnyt monen erilaisen alustan ja rahtitoimijan kanssa yhteistyötä aurinkopaneelien lähettämisessä asiakkaille ja työmaille. Kuinka yhteistyö Apukuskin kanssa on toiminut?

Read More
19 elokuun, 2021
Case study: Finesports X Apukuski

Viime aikoina Finesportsin toiminta on laajentunut tapahtumien puolelle. Ensimmäiseltä tapahtumareissulta palatessa kohdattiin pienoinen ongelma - tapahtumakalusto oli saatava nopeasti johonkin säilöön, sillä erillistä varastoa ei entuudestaan ollut.

Read More
9 elokuun, 2021
REKRYTOIMME UUSIA TEKIJÖITÄ! HAKU PÄÄTTYY 22.8.

Etsimme tiimiimme uusia tekijöitä Tampereelle. Haku päättyy 22.8.

Read More
6 elokuun, 2021
Case study: RantaSmoothie X Apukuski

RantaSmoothiella huomattiin ongelma jätehuollon kanssa, kun aiemmin sovitut ratkaisut eivät kestäneet kuormitusta, tarvittiin pikaisesti laadukasta ratkaisua. Lue lisää!

Read More
30 heinäkuun, 2021
Case study: Kespet Oy X Apukuski

Vuoden vaihteessa Kespetillä oli haasteena löytää kuljetusliike, joka pystyisi vastaamaan nopeaa reagointia ja tämällisyyttä vaativiin rakennustyömaa kuljetuksiin. Lue miten yhteistyö on toiminut!

Read More
23 heinäkuun, 2021
Case study: Kuljetusliike Lindgren Oy X Apukuski

Apukuski Logistics ja Kuljetusliike Lindgren teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä heinäkuun alussa. Lindgren etsi yhteistyökumppania, jolta saisi Tampereen alueella kantoapua muuttoihin ja erikoiskuljetuksiin.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: Café & Bar Katto X Apukuski

Onko Apukuskin palveluista hyötyä ravintola-alan yritykselle? Tampereen Finlaysonilla sijaitsevan Café & Bar Katon ja Apukuskin yhteistyö.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: made by Anu-Riina X Apukuski

Made by Anu-Riina verhoilee huonekaluja kotiin ja julkitiloihin. Apukuski on auttanut verhoiltavien huonekalujen kuljetuksissa. Lue lisää!

Read More
10 huhtikuun, 2021
Kuljetuskumppanin valinta edessä? - 5+1 vinkkiä valintaan

Kuljetuspalveluiden kilpailutus on työläs projekti. Tässä blogi-tekstissä kerromme 5+1 vinkkiä kuljetusyritysten vertailuun.

Read More
12 maaliskuun, 2021
KIERRÄTYSPALVELU KAMPANJA 17.3.!

Kierrätys keskiviikko -kampanja on osa uuden kierrätysjärjestelmän prosessien testausta. Järjestelmän tarkoituksena on purkaa huonekalut, lajitella osat materiaaleittain ja kierrättää ne niin, että mahdollisimman suuri osa materiaaleista päätyisi uudelleen kiertoon.

Read More
17 helmikuun, 2021
Apukuski palvelee viikonloppuisin myös pk-seudulla!

Suunnittelemme parhaillaan toimialueemme laajentamista eri puolille Suomea. Tällä hetkellä on käynnissä kokeilu, jonka johdosta tarjoamme viikonloppuisin kuljetusapua myös pääkaupunkiseudulla. (lauantaista sunnuntaihin).

Read More
16 helmikuun, 2021
Uudistettu palveluvalikoima, varaus ja hinnasto

Uudistimme palveluamme niin, että voimme tarjota kohdistetummin niin suuret kuin pienetkin tavarankuljetukset.

Read More
12 tammikuun, 2021
Varotoimenpiteet koronavirus - Uutena kontaktittomat kuljetukset

Koronavirus varotoimenpiteet, joiden mukaan toimimme. Toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa kuljetuksien turvallisuus.

Read More
3 joulukuun, 2020
Kuljetuksen tilaus Tori-löydöille - Vinkkejä varaukseen!

Ohjeita kuljetuksen tilaukseen nettikirpputori löydöille!

Read More
14 lokakuun, 2020
Millaisissa tilanteissa olemme auttaneet yrityksiä? - Logistiikkapalvelu yrityksille

Olemme auttaneet myös yrityksiä useissa eri tilanteissa. Tässä julkaisussa käsittelemme esimerkki tilanteita, joihin logistiikkapalveluamme on käytetty.

Read More
14 lokakuun, 2020
Apukuski - Luomassa parempaa maailmaa

Koko idea helpolle ja edulliselle kuljetuspalvelulle lähti vertaiskaupan logistiikka ongelmasta. Tässä julkaisussa käydään kevyesti läpi sitä, kuinka toivomme toimintamme vaikuttavan maailmaan.

Read More
15 syyskuun, 2020
Millaisissa tilanteissa olemme auttaneet? - Kuljetuspalvelut yksityishenkilöille

Me Apukuskit olemme auttaneet asiakkaitamme useissa eri tilanteissa. Tässä julkaisussa kerromme yleisimmistä tavarankuljetuksista yksityishenkilöille.

Read More

PÄÄToimialueemme

Kuljetuspalvelu

Kysy tarjousta PÄÄTOIMIALUEEN ULKOPUOLISISTA kuljetuksista!

Yhteystiedot

TAVOITAT MEIDÄT PUHELIMITSE MA-PE KLO 8-20
Puhelinnumero: 045 783 44 661
SÄHKÖPOSTI: [email protected]
Apukuski-Blogi
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kuinka voimme auttaa?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram