Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Kuljetusliike Lindgren Oy X Apukuski

Kuljetusliike Lindgren Oy on perinteikäs, jo vuonna 1964 perustettu laadukkaita kuljetuspalveluita tuottava yritys. Palvelukategoriaan kuuluu tilaus- ja sopimuskuljetukset, muuttokuljetukset, konekuljetukset, erikoiskuljetukset, nouto- ja jakelupalvelut sekä muut kuljetuspalvelut kuten lämpösäädellyt kuljetukset.

Yrityksen terminaalit sijaitsevat Kokkolan pääliikenneväylien varrella. Kuljetusliike Lindgren palvelee sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

"Olemme hyvin ja iloisesti palveleva, hyvällä ja siistillä kuljetuskalustolla sekä ammattitaitoisella henkilökunnalla operoiva kuljetusliike!"

kuljetusliike lindgren oy

Apukuski Logistics ja Kuljetusliike Lindgren teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä heinäkuun alussa. Lindgren etsi yhteistyökumppania, jolta saisi Tampereen alueella kantoapua muuttoihin ja erikoiskuljetuksiin. "Odotukset olivat korkealla edellisen yhteistyökumppanin pettäessä pahasti", kertoo Jan Lindgren, Kuljetusliike Lindgrenin toimitusjohtaja.

Lyhyen puhelimitse tehdyn tilannekatsauksen pohjalta saatiin ensimmäinen yhteistyö sovittua - työnä oli purkaa Kokkolasta saapuva muuttokuorma Tampereen päässä. Ensimmäisen kerran jälkeen yhteistyötä on tehty jo muutamaan otteeseen - ja varmasti tehdään myös tulevaisuudessa.

Lindgren toteaa, että Apukuski on ollut "korkeaa laatua arvostava ja fyysisen työn haasteisiin motivoitunut yhteistyökumppani". Lindgrenin mielestä yhteistyökumppanuus ylitti korkeatkin odotukset - kokemus on ollut siis hyvin positiivinen!

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Alku on ollut erittäin hyvä! Tulevaisuus on on odottavan positiivinen, eli ehdottomasti jatkamme ja kehitämme hyvin alkanutta yhteistyötämme.", kertoo Jan Lindgren.

Apukuskin osalta yhteistyö on ollut myös hyvin mieluista. Perinteikäs toimija on jo muutaman urakan jälkeen osoittautunut opettavaiseksi yhteistyökumppaniksi. "Jo nyt ollaan saatu paljon Janin, jopa 40 vuoden kuljetusalan kokemuksen rikastamaa oppia omaankin tekemiseen. Jan tietää erityisen hyvin erikoispainavien tavaroiden, kuten pianoiden ja suurtulostimien liikuttelusta. Oppien avulla tulee Apukuskikin ottamaan tulevaisuudessa enemmän vastaan erikoispainavien kappaletavaroiden kuljetuksia.", kommentoi Apukuski Arttu

Kuljetusliike Lindgreniin pääset tutustumaan lisää täältä: kuljetusliikelindgren.fi

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00