Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Helin kokemus Apukuskista

Helillä oli joulukuun alussa etsinnässä muuttopalvelu, josta saisi muuttoauton, että kantajat kohtuulliseen hintaan ja nopealla aikataululla. Aiempaa kokemusta muuttopalvelusta ei vielä ollut, joten hänen oli haastava löytää kirjavasta tarjonnasta yritys, joka tekisi työn luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

MUUTON KILPAILUTUS

"Jätin tarjouspyyntöjä useammalle muuttofirmalle, ja Apukuski vastasi nopeasti ja asiallisesti. Sain kaiken oleellisen tiedon tarjouksessa ja pystyin tekemään muuttofirman valinnan nopeasti. Asiointi Apukuskin kanssa oli sujuvaa ja asiallista. Asiakkaana minulle tuli luotettava kuva yrityksestä, ja tunne että he hoitavat muuttoni asianmukaisesti sovittuna aikana ja sovitulla tavalla", kertoo Heli.

"Asiakkaan roolissa sitä joutuu hieman jännittämään pitääkö sovitut asiat, hoituuko muutto odotetulla tavalla, odotetussa ajassa vai tuleeko yllättäviä tilanteita. Hajoaako joku, mahtuuko tavarat kyytiin, pitääkö aikataulu ja hinta-arvio. Ilokseni sain nopeasti huomata, kun apukuski saapui paikalle, että homma tulee hoitumaan ammattitaitoisesti ja voin unohtaa huoleni yllättävistä tilanteista", Heli jatkaa.

MUUTTOPÄIVÄ

Muutto alkoi jo muutaman päivän päästä tilauksen jälkeen. Keli oli kylmä ja luminen, mutta se ei toimintaa hidastanut.

"Apukuski alkoi lastaamaan kuormaa suunnitelman mukaisesti ja huomasin nopeasti, että tekeminen oli rivakkaa ja nopeaa, mutta samalla huolellista. Kun veloitus perustuu aikaan, oli mukava asiakkaana huomata, että muuton tekeminen oli todella tehokasta, eikö aikaa käytetty turhuuksiin", kommentoi Heli muuton alkua.

"Muuttojen hinnoittelu perustuu meillä tuntihintaan. Se on koettu tasapuolisimmaksi tavaksi niin meidän kuin asiakkaankin puolesta. Lopullinen hinta on useimmiten kiinteiksi sovittuja hintoja edullisemmat, sillä arvioitua kestoa ei tarvitse laskea yläkanttiin. Asiakas saa siis varmasti rahoilleen vastinetta, me pidämme siitä huolen. Mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti hoidettu muutto on meille kunnia asia!, kommentoi Apukuski Arttu."

Pian muutettavat tavarat olivat jo kyydissä peittein suojattuina, jottei matkan aikana tule vahingossakaan jälkiä tai kolhuja huonekaluihin. Heli oli mallikkaasti suojannut huonekalut suojamuoviin, mutta peitteiden tuomasta lisäsuojasta ei ole koskaan haittaa. Lyhyehkön ajomatkan jälkeen päästiin uudelle asunnolle, ja aloitettiin kuorman purku.

"Tavaroiden siirtäminen uuteen osoitteeseen onnistui ilman minkäänlaisia yllätyksiä ja odottamattomia tilanteita. Painavimmatkaan kalusteet eivät olleet Apukuskin kavereille ongelma, vaan tavarat liikkuivat sujuvasti uuteen asuntoon ja varastoon, kaikki sovituille paikoilleen", kertoo Heli.

Muutto saatiin hoidettua, ja keston arvio oli lähes täydellinen - työ hoitui hieman nopeammin kuin oli oletettu. Mikä tärkeintä, Heli vaikutti olevan hyvin tyytyväinen palveluun.

PALVELUN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Se, mikä muuttoa kilpailuttaessa ja tarjouksia verratessa on vaikeaa havaita, on varsinaisen muuton tekijöiden asenne tekemiseen. Apukuskin kaverit tekivät hommat, joka on monen mielestä se ikävin, iloisella mielellä ja hyvällä asenteella, joka välittyi sivusta seuraajallekin."

Heli

"Apukuski teki muuton hyvällä, työtä pelkäämättömällä asenteella. Yhteistyö Apukuskin kavereiden välillä pelasi saumattomasti yhteen. Kun huomasin tekemisen olevan todella sujuvaa ja ripeää, totesin nopeasti oman roolini olevan paras ovien aukojana, eli sain rauhassa ottaa sen kevyimmän ja mukavimman muuttopäivän rooleista."

"Se, mikä muuttoa kilpailuttaessa ja tarjouksia verratessa on vaikeaa havaita, on varsinaisen muuton tekijöiden asenne tekemiseen. Apukuskin kaverit tekivät hommat, joka on monen mielestä se ikävin, iloisella mielellä ja hyvällä asenteella, joka välittyi sivusta seuraajallekin. Muutto on joka tapauksessa stressaavaa aikaa ja mietittäviä asioita on paljon. Oli hienoa huomata, kuinka ammattitaitoinen, hyväntuulinen ja työtäpelkäämätön kaksikko Apukuskilta tuli auttamaan muutossani. Muutto Apukuskin avulla sujui iloisella ja rennolla mielellä, kun huomasin tehneeni hyvän valinnan muuttofirman suhteen", Heli jatkaa.

"Apukuski on muuttopalvelu, joka ei vain siirrä tavaroita, vaan tekee oman osuutensa muuttostressin vähentämiseksi. Muuttopäivänä spontaanisti totesinkin, että tämä oli paras muutto ikinä! Olen varma, että tulen käyttämään Apukuskin palveluita jatkossakin. Olen jo suositellut Apukuskin palveluita tuttaville ja kertonut omasta hyvästä muuttokokemuksesta Apukuskin kanssa" Heli kertoo.


Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00