Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Café & Bar Katto X Apukuski

Café & Bar Katto on ainutlaatuinen pöytiintarjoileva kahvila, jossa voit keskittyä vain itseesi ja seurueeseesi. Tampereen Finlaysonilla sijaitsevasta kahvilasta aukeaa upeat maisemat ja ihmeteltävää riittää myös kahvilan yhteydessä olevasta hyötypuutarhasta. Tutustu Café & Bar Kattoon täältä.

"Hurmaavat maisemamme Finlaysonin kattojen yllä jättävät muistijäljen niin sinulle kuin myös seurueellesi."

Café & Bar Katto

Ensimmäisen kerran Katto ja Apukuski tekivät yhteistyötä, kun kahvilalle hankittiin kaunis ja arvokas, yli 100 vuotias senkki koristamaan sisätilan ilmettä.

"Meillä oli senkin kanssa oikeastaan useitakin ongelmia. Senkin hakumatka oli pitkä, se ei olisi mitenkään mahtunut omaan autoon eikä me oltaisi saatu sitä edes kannettua - senkki kun oli niin painava. Tämän vuoksi etsimme luotettavan kumppanin kuljettamaan senkin", kertoo Iida Café & Bar Katon yrittäjä.

Samankaltaisia tilanteita Café & Bar Katolla on ollut useampiakin - milloin on hankittu uutta kylmätilaa, varastohyllyä jne. Ravintola-alalla on, ehkä jopa yllättävästi, usein tarvetta kalusteiden tai laitteistojen kuljetuksille.

Café & Bar Katon yrittäjä Iida kokee, että palvelu on ratkaissut ravintolan logistisia ongelmia täydellisesti! "Ei tarvitse enään hikoilla tai teloa itseään. Voi olla luottavaisin mielin, että tavara liikkuu ja vieläpä kolhuitta ja naarmuitta!", toteaa Iida.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Yhteistyö on ollut meille todella hyödyllinen! Olemme pyytäneet useammankin kerran apua senkin kuljetuksen jälkeen. Vastaavissa tilanteissa ei tulisi mieleenkään kysyä ketään muuta hommiin!" -Iida, Café & Bar Katto

Apukuskienkin osalta yhteistyö Café & Bar Katon kanssa on ollut erittäin mieluista. "On hienoa auttaa yritystä, kun tietää, että on pienilläkin teoilla mukana luomassa Katon asiakkaille hienoja elämyksiä - niin ruuan, juoman kuin viihtyvyydenkin osalta. Ravintola-alan yrityksillä on ollut rankkoja aikoja takanapäin ja huonoimmissa skenaarioissa vielä edessä. Autamme mielellämme tiukan paikan keskellä vapauttamalla ravintolayrittäjiltä stressiä kuljetusasioiden osalta." -Apukuski Arttu

Café & Bar Kattoon voit tutustua täältä:

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00