Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Kespet Oy X Apukuski

Kespet Oy on kansainvälinen LVI- ja eristystuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys Suomessa. Asiakkaita palvellaan yli 40 vuoden eristysalan asiantuntevalla kokemuksella. Kespet Oy:n pääset tutustumaan täältä.

"Henkilöstömme palvelee asiantuntevasti ja laadukkaasti asiakkaitamme aina viimeistä niittiä myöten."

kespet oy

Yritys valmistaa eristeitä suojaavia peltipäällysteitä, tukirakenteita ja ohutlevytuotteita talotekniikan ja teollisuuden alojen eristystarpeisiin. Tuotteet valmistetaan kansainvälisten tarvittavien standardien mukaisesti, tai asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Lisäksi Kespet jälleenmyy alan tunnetuimpien valmistajien teknisiä kivivilla- ja solukumieristeitä, sekä asennustarvikkeita ja työkaluja. Yritys tarjoaa myös materiaalipalvelua teollisuuden hankkeisiin, esimerkiksi tehtaiden ja prosessilaitosten rakennus- ja eristysprojekteihin.

Vuoden vaihteessa Kespetillä oli haasteena löytää kuljetusliike, joka pystyisi vastaamaan nopeaa reagointia ja tämällisyyttä vaativiin Tampereen ja sen ympäryskuntien tavarankuljetuksiin rakennustyömaille. "Otimme yhteyttä Apukuskiin ja Artun kanssa ruettiin miettimään eri vaihtoehtoja siihen, kuinka homma saadaan toimimaan", kertoo Valtteri Kivikko, Kespetin myymäläpäällikkö.

Kun vaatimukset ja kipupisteet saatiin koostettua, löytyi selkeä toimintamalli, joka palveli molempien osapuolten tavoitteita. "Apukuski ratkaisi ongelmamme täysin räätälöimällä meille juuri sopivan palvelukokonaisuuden, jossa molempien yritysten aika hyödynnetään tehokkaasti ja asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua", Valtteri toteaa.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Apukuskin kanssa yhteistyö on ollut alusta rentoa, mutta jämptiä. Kiitellessäni en puhu vain meidän omasta puolesta, vaan myös lukuisten meidän asiakkaidemme puolesta, jotka ovat erikseen maininneet meille Apukuskin palvelun olevan ensiluokkaista. Kaiken lisäksi meille vapautuu aikaa muihin varastomyymälän ylläpidollisiin tehtäviin, kun ei tarvitse sitoa työvoimaa omien kuljetusten pyörittämiseen", Valtteri kommentoi.

Molemmin puolin yritykset ymmärtävät, että kaikista tärkeintä on laadukas palvelu, mutta samalla saa ja pitää olla hauskaa tehdä töitä. "Kespetin kanssa yhteistyö on ollut loistavaa. Molemmilla, niin Kespetillä kuin Apukuskillakin asiakas on aina ykkönen ja se sama asenne näkyy vahvasti myös meidän välisen yhteistyön helppoutena. Ajatuksia jaetaan avoimesti ja tavaraa noudettaessa tulee aina hyvälle tuulelle - oli lähtö kuinka aikaisin tahansa", kertoo Apukuski Arttu

Kentällä nähdyn ja kuullun perusteella Apukuski ei ole suinkaan ainut, joka nauttii yhteistyöstä Kespetin kanssa. Jokainen puhuu Kespetistä hymyissä suin ja näkyypä asiakastyytyväisyys myös myymäläpäällikkö Valtterin pöydällä, useiden muistamisten muodossa. "On jäänyt kuva, että Tampereen toimipisteelle tuodaan jatkuvasti kiitosta, milloin minkäkinlaisessa muodossa", naurahtaa Apukuski Arttu.

Täältä pääset tutustumaan Kespettiin:

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00