Tilaa Apukuski

Kuljetus, muutto vai kierrätys?

Kuljetus, muutto, tavaranouto ja kantoapu silloin kun niitä tarvitset! Apukuskin oma henkilökunta ja parhaat paikalliset kumppaniyritykset varmistavat reippaan ja ystävällisen palvelun, laadusta tinkimättä ja 100% varaustakuulla!
Check out the price and order

Yksityishenkilöille

Tilaa auto ja kantoapu avuksesi kodin tai varaston muuttoon, isojen tavaroiden kotiinkuljetukseen tai kierrätykseen vientiin. Helpota Second hand ostoksiasi tilaamalla Apukuski!
Lue lisää

Companies

Isojen tavaroiden ja tavaramäärien paikallistoimitukset logistiikkaratkaisujenne jatkoksi. Tilaa helposti kotiinkuljetukset ja paluutoimitukset välittömällä, tilanteeseen räätälöidyllä hinnalla.
Lue lisää

Kumppaneille

Apukuskin kuljetuskumppanina olet osa valtakunnallista verkostoa, joka koostuu vain alan parhaista toimijoista. Hyödynnä muuttoyrityksesi resurssit täysin tai hanki lisätuloja tekemällä ajoja omalla pakettiautollasi.
Lue lisää

Mediassa & Maailmalla

+ 1 000 000 km

Ajettua kilometriä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

4.9/5

Keskimääräinen asiakasarvio +300 arvostelun joukossa.

98.5 / 100

Asiakkaamme suosittelevat palveluamme mielellään myös tuttavilleen (NPS).

Helppo saatavuus

Teknologiamme tekee varaamisesta, seuraamisesta, kommunikoinnista ja maksamisesta helpompaa kuin koskaan.
Kuljetuspalvelu hinta

Sentin tarkka hinta

Käytämme aiemmista kuljetuksista ja muutoista kerättyä dataa antaaksemme sinulle reilun ja tarkan etukäteishinnan.

Fast carriers

Takuulla reippaat, ystävälliset sekä työhön koulutetut ja varustetut "Apukuskit". Paikalliset kumppanit mahdollistavat saatavuuden.

Varaustakuu

Toteutamme varatun palvelun 100% varmuudella. Mikäli emme omasta virheestämme johtuen pysty toteuttamaan vahvistettua varausta, maksamme kolmannen osapuolen kustannukset työn toteutuksesta täysimittaisesti!

Helpot ja joustavat maksutavat

Maksa heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin, kerralla tai osissa. Klarna tarjoaa 30pv kuluttoman, korottoman maksuajan tai maksun erissä.

Mitä jos jotain sattuu?

Vaikka Apukuskit tunnetaan tarkasta ja turvallisesta työskentelystä, voi kuljetuksissa ja muutoissa tapahtua ikäviä yllätyksiä. Ole huoletta - toimintamme on vakuutettu asianmukaisesti ja hoidamme vahingot 100%.
Katso räätälöity hinta ja tilaaPyydä tarjous

Helppokäyttöinen Apukuski sovellus

Tilaa parilla klikkauksella!

1. Osoitteet ja kuljetettavat tavarat

Mitä, mistä ja minne?

Kerro meille mitä kuljetetaan, mistä ja minne. Jos tilaat myös kantopalvelun, voit harkita autatko kannossa vai annatko Apukuskien hoitaa koko kantotyön
2. Ajankohdan valinta

Milloin?

Voit valita kuljetukselle tarkan noutoajankohdan toiveesi mukaan. Kuljetuksen edetessä sinä ja mahdolliset osoitteiden kontaktit pääsette seuraamaan auton reaaliaikaista etenemistä.
3. Tarjous ja maksaminen

Tarkista hinta ja tilaa!

Lisättyäsi tilauksen tiedot, näet tarkan hinnan ja koosteen tilauksestasi. Hinta on kiinteä, eikä se muutu ellei työn luonne muutu (tavaroita tule lisää tai osoitteet muutu).
Check out the price and order

"Tehokasta ja ripeetä"

Apukuski apuna Helin muutossa
Kodinkoneiden poisvienti kuljetus
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00