Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Universal Music X Apukuski

Universal Music on Suomen ja maailman suurin levy-yhtiö. Yrityksen alan markkinaosuus on 23% ja sen tunnetuimpia artisteja ovat mm. Drake, Madonna, Lady Gaga, Bon Jovi, Lil Wayne, Guns N' Rosens, Eminem, U2, Metallica, Rammstein, Nirvana. Suomalaisista artisteista esimerkiksi Kasmir, Anna Puu, Kube, Olavi Uusivirta, Pyhimys, Popeda ja Sunrise Avenue tekevät yhteistyötä Universal Musicin kanssa.

"Monipuolinen rosterimme muodostuu rohkeista, omaa tietään kulkevista artisteista, tulevaisuuden suunnannäyttäjistä, tämän ajan supertähdistä sekä musiikkimaailman suurimmista legendoista."

UNIVERSAL MUSIC

Yrityksellä oli kesällä haasteena useamman promopaketin lähettäminen saman päivän aikana eri paikkakunnille. Erityisesti pienempien paikkakuntien osalta oli haasteellista löytää toimittajaa.

Universalilta oltiin Apukuskiin yhteydessä ajatuksena, että paketit toimitettaisiin paikkakunnille ja Apukuskin tehtäväksi tulisi noutaa paketit paikkakunnalta ja toimittaa vastaanottajille. Lopulta kuitenkin nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi, että Apukuski noutaa paketit yhdestä paikasta ja toimittaa paketit eri paikkakunnille vuoronperään - ilman ylimääräisiä varastointeja. Kuljetukset aikataulutettiin niin, että kaikki paketit saatiin toimitettua kotioville saman päivän aikana.

Lähtökohtaisesti tällaiset projektit ovat perinteisimmillä kuljetusliikkeillä melko haastavia ja hintavia toteuttaa. Apukuskin avulla hinnasta saatiin kohtuullinen ja joustavuuden avulla kuljetus pystyttiin toteuttamaan.

"Tällaisesta mahdollisuudesta pitäisi yltää tieto laajemmallekkin, sillä uskoisin että monille tahoille voi tulla vastaavanlaisen tilanne vastaan. Me autetaan mielellään näissä tilanteissa!", toteaa Apukuski Arttu.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

Universal Musicilla oltiin erittäin tyytyväisiä palveluun - yhteistyö toimi hyvin ja kommunikaatio pelasi. "Apukuskin palvelu toimi loistavasti, sillä he pystyivät saumattomasti toimittamaan kaikki paketit saman päivän aikana sovittuun paikkaan".

"Apukuski pystyi reagoimaan meidän viime hetken muutoksiin ja paketit löysivät omistajilleen sovittuna ajankohtana. Voin suositella lämpimästi!", kommentoi Matias Universalilta.

"Kyseinen projekti oli hauska herätys siihen, että tavaraa tosiaan kulkee ihan kaikkialla ja joustavalle kuljetuspalvelulle on tarvetta jokaisella sektorilla - myös musiikkialalla.", toteaa Apukuski Arttu.

Universal Music Finlandin somet ja nettisivut:

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00