Apukuski logo
Tilaa nyt

Kokemuksia Apukuski

Millaisia kokemuksia Apukuskin asiakkailla on ollut? Olemme koonneet tälle sivulle arvosteluja ja asiakaskokemuksia.
Arvostele meidät Googlessa!

Mitä asiakkaamme sanovat?

Case studies

10 huhtikuun, 2023
Eroon ylimääräisestä tavarasta muuton yhteydessä

Kun tavaroiden pakkaamiselle varaa riittävästi aikaa, on se oiva tilaisuus päästä eroon ylimääräisestä tavarasta, kierrättämällä ne vastuullisesti. Jos tavaroita ei karsi pakkaus vaiheessa, löytävät ne helposti tiensä uuteen asuntoon. Vinkkejä ja ideoita tavaroiden kierrätykseen Varaa muutama muuttolaatikko tarpeettoman irtaimiston kierrättämistä varten. Varaa omat laatikot:  Irtotavarat kannattaa jo keräys vaiheessa lajitella materiaaleittain, sillä lajiteltuina esimerkiksi elektroniikka-, […]

Read More
11 toukokuun, 2022
Case study: Siipiweikot X Apukuski

Siipiweikoilla oli edessään toimistomuutto, joka haluttiin hoitaa mahdollisimman vaivattomasti, tehokkaasti ja hyvällä fiiliksellä maaliin.

Read More
8 huhtikuun, 2022
Case study: Sanser X Apukuski

Sanser on saanut Apukuskilta todella usein pikatoimitukset asiakkaille saman päivän aikana, kun oma väki ei ole siihen ehtinyt.

Read More
11 maaliskuun, 2022
Mitä muutto maksaa? - Muuttopalvelu hinta

Etsitkö helpotusta tulevaan muuttoon? Koostimme muuttopalvelun hinnat ja vinkit.

Read More
8 maaliskuun, 2022
Case study: Kuplis X Apukuski

Kylmätila oli loppua keskellä vilkkainta sesonkiaikaa. Kotiinkuljetus liikkeestä tilatulle jääkaapille tarvittiin heti. "Apukuski oli ainoa oikea ratkaisu."

Read More
14 tammikuun, 2022
Case study: Helin kokemus Apukuskista

Helin muutto. Etsinnässä oli luotettava, edullinen ja ripeä muuttopalvelu. Kuinka muutto lopulta sujui Apukuskien kanssa?

Read More
20 syyskuun, 2021
Case study: Futurice X Apukuski

Toimistokalusteiden kuljetus toimistolta koteihin ja päinvastoin. "Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti."

Read More
16 syyskuun, 2021
Case study: Universal Music X Apukuski

Universal Musicilla oli haasteena useamman promopaketin lähettäminen saman päivän aikana eri paikkakunnille. Kuinka Apukuski autto

Read More
6 syyskuun, 2021
Case study: Ralos X Apukuski

Raloksella halutaan, että lupaus helposta saatavuudesta, yksinkertaisuudesta ja luotettavuudesta toimii jokaisessa toimitusketjun vaiheessa, myös rahdissa. Yritys on tehnyt monen erilaisen alustan ja rahtitoimijan kanssa yhteistyötä aurinkopaneelien lähettämisessä asiakkaille ja työmaille. Kuinka yhteistyö Apukuskin kanssa on toiminut?

Read More
19 elokuun, 2021
Case study: Finesports X Apukuski

Viime aikoina Finesportsin toiminta on laajentunut tapahtumien puolelle. Ensimmäiseltä tapahtumareissulta palatessa kohdattiin pienoinen ongelma - tapahtumakalusto oli saatava nopeasti johonkin säilöön, sillä erillistä varastoa ei entuudestaan ollut.

Read More
6 elokuun, 2021
Case study: RantaSmoothie X Apukuski

RantaSmoothiella huomattiin ongelma jätehuollon kanssa, kun aiemmin sovitut ratkaisut eivät kestäneet kuormitusta, tarvittiin pikaisesti laadukasta ratkaisua. Lue lisää!

Read More
30 heinäkuun, 2021
Case study: Kespet Oy X Apukuski

Vuoden vaihteessa Kespetillä oli haasteena löytää kuljetusliike, joka pystyisi vastaamaan nopeaa reagointia ja tämällisyyttä vaativiin rakennustyömaa kuljetuksiin. Lue miten yhteistyö on toiminut!

Read More
23 heinäkuun, 2021
Case study: Kuljetusliike Lindgren Oy X Apukuski

Apukuski Logistics ja Kuljetusliike Lindgren teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä heinäkuun alussa. Lindgren etsi yhteistyökumppania, jolta saisi Tampereen alueella kantoapua muuttoihin ja erikoiskuljetuksiin.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: Café & Bar Katto X Apukuski

Onko Apukuskin palveluista hyötyä ravintola-alan yritykselle? Tampereen Finlaysonilla sijaitsevan Café & Bar Katon ja Apukuskin yhteistyö.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: made by Anu-Riina X Apukuski

Made by Anu-Riina verhoilee huonekaluja kotiin ja julkitiloihin. Apukuski on auttanut verhoiltavien huonekalujen kuljetuksissa. Lue lisää!

Read More
10 huhtikuun, 2021
Kuljetuskumppanin valinta edessä? - 5+1 vinkkiä valintaan

Kuljetuspalveluiden kilpailutus on työläs projekti. Tässä blogi-tekstissä kerromme 5+1 vinkkiä kuljetusyritysten vertailuun.

Read More
22 lokakuun, 2020
Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Nimi: Hybrid Ventures Oy Y-tunnus: 3130645-9 Osoite: Mäntyhaantie 4A 12,  Postinumero: 33800 Postitoimipaikka: TAMPERE Puhelinnumero: 044 7747744 Sähköpostiosoite: info@apukuski.com 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö Yritys: Hybrid Ventures Oy Nimi: Arttu Hilli, Toimitusjohtaja Osoite: Mäntyhaantie 4A 12 Postinumero: 33800 Postitoimipaikka: TAMPERE Puhelinnumero: 044 7747744Sähköposti: info@apukuski.com 3. Rekisterin nimi Hybrid Ventures Oy:n palvelurekisteri 4. Rekisterin käyttötarkoitus  Kerättäviä […]

Read More
22 lokakuun, 2020
Toimitusehdot

Yhteystiedot: Apukuski Logistics (Hybrid Ventures Oy), Y-tunnus: 3130645-9 Mäntyhaantie 4 A 12, 33800 Tampere info@apukuski.com 0447747744 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja sovelletaan Apukuski Logistics:in (Hybrid Ventures Oy) (myöhemmin "Apukuski", "Palveluntarjoaja") myymiin ja tuottamiin palveluihin. Palvelua käyttävästä asiakkaasta, tuotteiden ostajasta, vuokraajasta tai muusta asiakkaasta käytetään jäljempänä lyhennettä Asiakas. 2. Sopimuksen syntyminen Sopimus syntyy, kun Asiakas on tehnyt […]

Read More
14 lokakuun, 2020
Apukuski - Luomassa parempaa maailmaa

Koko idea helpolle ja edulliselle kuljetuspalvelulle lähti vertaiskaupan logistiikka ongelmasta. Tässä julkaisussa käydään kevyesti läpi sitä, kuinka toivomme toimintamme vaikuttavan maailmaan.

Read More
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00