fbpx

Case study: Futurice X Apukuski

Futurice on suomalainen ohjelmisto- ja konsultointiyritys. Yritys on yksi Suomen nopeimmin kasvaneista tietotekniikkayrityksistä, jolla on tällä hetkellä n. 600 työntekijää. Asiakkaina Futuricella on esimerkiksi BMW, Zalando, Posti, VR ja Kesko.

"We bring together strategy, design, engineering and data to help organisations become resilient, so they can take control of their futures."

FUTURICE

Futuricella on todella lämmin ja ihmisläheinen yrityskulttuuri, se näkyy niin viestintäkanavissa kuin toimistollakin. Niinkuin muissakin yrityksissä, ovat toimiston meiningit siirtyneet koronan myötä suurimmilta osin kotioloihin. Kun korona pakotti etätöihin, mahdollisti yritys työntekijöilleen mieluisat työskentelyolot sillä, että toimistolta sai ottaa koteihin toimistopöytää, -tuolia, lisänäyttöjä, säkkituoleja jne.

Kun osa pääsi siirtymään takaisin toimistolle, päätettiin toimistokalusteiden kuljetus ulkoistaa Apukuskille. Samalla kertaa kuljetettiin kalusteita myös toimistolta koteihin niille, joilla ei vielä yrityksen tarjoamia kalusteita ollut. Futuricelaiset olivat silminnähden iloisia ja helpottuneita, kun kalusteita ei tarvinut itse alkaa roudaamaan.

"Jos oikein ymmärsin erään Futuricelaisen kommentista, taisi kuljetukset olla aiemmin omalla vastuulla. Kaikki, joilta kalusteita haettiin ja keille kalusteita tuotiin, olivat kyllä silminnähden iloisia ja helpottuneita. Se on meille parasta palautetta ja sen avulla jaksaa raskaimpienkin päivien yli", kommentoi Apukuski Arttu.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Apukuskin palvelu oli helppo, vaivaton ja reipas, tämä auttoi ratkaisemaan toimistokalusteiden kuljetus ongelmamme nopeasti", kommentoi Futuricen toimistovelho Nea.

"Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti. Muutamassa tunnissa työ oli hoidettu ja organisointi Apukuskin puolesta sujui hienosti!", Nea jatkaa.

Futuricen nettisivut ja somet:

PÄÄToimialueemme

Kuljetuspalvelu

Kysy tarjousta PÄÄTOIMIALUEEN ULKOPUOLISISTA kuljetuksista!

Yhteystiedot

TAVOITAT MEIDÄT PUHELIMITSE MA-PE KLO 8-20
Puhelinnumero: 045 783 44 661
SÄHKÖPOSTI: [email protected]
Apukuski-Blogi
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kuinka voimme auttaa?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram