Apukuski logo
Tilaa nyt

Case study: Futurice X Apukuski

Futurice on suomalainen ohjelmisto- ja konsultointiyritys. Yritys on yksi Suomen nopeimmin kasvaneista tietotekniikkayrityksistä, jolla on tällä hetkellä n. 600 työntekijää. Asiakkaina Futuricella on esimerkiksi BMW, Zalando, Posti, VR ja Kesko.

"We bring together strategy, design, engineering and data to help organisations become resilient, so they can take control of their futures."

FUTURICE

Futuricella on todella lämmin ja ihmisläheinen yrityskulttuuri, se näkyy niin viestintäkanavissa kuin toimistollakin. Niinkuin muissakin yrityksissä, ovat toimiston meiningit siirtyneet koronan myötä suurimmilta osin kotioloihin. Kun korona pakotti etätöihin, mahdollisti yritys työntekijöilleen mieluisat työskentelyolot sillä, että toimistolta sai ottaa koteihin toimistopöytää, -tuolia, lisänäyttöjä, säkkituoleja jne.

Kun osa pääsi siirtymään takaisin toimistolle, päätettiin toimistokalusteiden kuljetus ulkoistaa Apukuskille. Samalla kertaa kuljetettiin kalusteita myös toimistolta koteihin niille, joilla ei vielä yrityksen tarjoamia kalusteita ollut. Futuricelaiset olivat silminnähden iloisia ja helpottuneita, kun kalusteita ei tarvinut itse alkaa roudaamaan.

"Jos oikein ymmärsin erään Futuricelaisen kommentista, taisi kuljetukset olla aiemmin omalla vastuulla. Kaikki, joilta kalusteita haettiin ja keille kalusteita tuotiin, olivat kyllä silminnähden iloisia ja helpottuneita. Se on meille parasta palautetta ja sen avulla jaksaa raskaimpienkin päivien yli", kommentoi Apukuski Arttu.

YHTEISTYÖN LOPPUTULEMA JA HYÖDYT

"Apukuskin palvelu oli helppo, vaivaton ja reipas, tämä auttoi ratkaisemaan toimistokalusteiden kuljetus ongelmamme nopeasti", kommentoi Futuricen toimistovelho Nea.

"Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti. Muutamassa tunnissa työ oli hoidettu ja organisointi Apukuskin puolesta sujui hienosti!", Nea jatkaa.

Futuricen nettisivut ja somet:

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00