Apukuski logo
Tilaa nyt

Apukuski Logistics

Yrityksemme nimen mukaisesti, teemme työtä auttamisen halusta. Tarjoamme kuljetusapua niin muutoissa, yksittäisten tavaroiden kuljetuksissa sekä muissa palvelulogistiikantehtävissä. Erityisen tunnettuja olemme reippaista tekijöistä, loistavasta työnteon asenteesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Työllistämme toistakymmentä paikallista urheilevaa ja opiskelevaa nuorta. Autamme viikoittain kymmeniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä.
Työskentely Apukuskilla

ARVOT

Rehellisyys, reippaus ja avuliaisuus.

MISSIO

”Tehdä kuljetuksen tilauksesta äärimmäisen helppoa ja luoda ylivertainen kuljetuskokemus."

VISIO

”Olla vaikuttava ja helposti lähestyttävä logistiikka-alan toimija, kiertotalouden edistäjä.”

Toiminnan alku

Apukuskin tarina alkoi vuonna 2020, kun todettiin tarve kuljetuspalvelulle, joka on kaikkien saatavilla kohtuulliseen hintaan. Kysyntää lähdettiin kartoittamaan ja jo muutama viikko idean synnystä hankittiin ensimmäinen pakettiauto.

Heti alkaessa todettiin, että kuljetuksen tilaus on onnistuttava silloin kun asiakkaalle sopii ja niin helposti, että kuka tahansa voi tilauksen tehdä. "Teleporttimaisen helppoa" -tilauskanavaa onkin siis suunniteltu ja kehitelty yrityksen aloituksesta saakka.

Helpon saatavuuden lisäksi palvelussa haluttiin vaikuttaa alalla jokseenkin vaikuttavaan "jäykkyyteen", niin asiakaspalvelun kuin käytäntöjen osalta. Kuljetuksia tilatessa on usein tiedettävä tavaran tarkat mitat ja paino, joiden todettiin aiheuttavat harvakseltaan kuljetuspalvelua käyttävälle päänvaivaa. 

Näiden suuntaviittojen perusteella palvelua aloitettiin toteuttamaan yrittäjien Artun, Kimin ja Tonin toimesta. Jo muutaman kuukauden päästä hankittiin isompaa kalustoa ja mukaan saatiin ensimmäinen kuljettaja Jere. 


Kuljetus- ja muuttopalvelu

Nykyhetki

Nykypäivänä Apukuski tarjoaa "teleporttimaisen helppoa"  -kuljetusapua niin yrityksille kuin yksityishenkilöille yksittäisten tavaroiden, materiaalien sekä vaihtelevasti myös ruoan kuljetuksissa.

Palvelukategoriaan on kysynnän myötä tulleet myös muutot, muuttotarvikkeiden vuokraus ja myynti. Apukuskin muuttopalvelun keihään kärkinä on reippaat ja ystävälliset kantajat ja tunnollinen, mutta tehokas työskentely.

Kalustona on tällä hetkellä 6m3 -kokoinen ja 19m3 -kokoisia pakettiautoja. Apukuskeina on kolmen yrittäjän lisäksi lähes kolmekymmentä reipasta ja hyväkuntoista tekijää.

Apukuskin palveluihin luottaa viikoittain kymmenittäin yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Vastuullisuus

Toimintamme keskiössä on kiertotalouden ja kestävän kehityksen edistäminen. Autamme käytettyjen huonekalujen kuljetuksissa, jotta vertaiskauppa helpottuisi ja sitä myöten virkistyisi entisestään. Lisäksi olemme erityisen ylpeitä, että pääsemme auttamaan useita entisöinti- ja verhoilualan toimijoita, jotka loihtivat kulahtaneista tai rikkinäisistä huonekaluista uuden veroisia. Lisäksi edistämme osaltamme uusiutuvan energian tuotantoa toimittamalla esimerkiksi aurinkopaneeleja ja energiatehokkuutta kuljettamalla eristeitä.

Tutustu Case studeihin Apukuski X Verhoiluliike Made by Anu-RiinaApukuski X Ralos ja Apukuski X Kespet.

Kalustomme

Kalustomme koostuu yhdestä 6m3 -kokoisesta ja kahdesta 19m3 -kokoisesta pakettiautosta. Lisäksi osa asiakasvastaavistamme totetuttaa kuljetuksia omalla kalustollaan.
Pieni muutto ja kuljetus pakettiauto edestä
Iso muutto ja kuljetus pakettiauto edestä

Toimipisteemme

Varastointi ja toimistotilamme sijaitsevat Tampereen Nekalassa osoitteissa Mäntyhaantie 4 A 6 & 12 sekä Helsingissä osoitteessa Valokaari 10.

Millaista työskentely Apukuskilla on?

Toni

"Kokemukseni on, että Apukuskilla työskennellessä saa paljon kokemusta erilaisista tilanteista ja tapaa hienoja ihmisiä. Ihan pakko ei ole salillekkaan joka päivä mennä!"

Sakari

"Paras työpaikka missä olen tähän mennessä ollut! Työporukka on mukava sekä rento, joka takaa aina hyvän mielen lähteä töihin.
Pomojen kanssa tulee helposti juttuun, jonka takia on helppo joustaa kumpaankin suuntaan asioissa."

Oula

"Apukuski on ollut ehdottomasti paras ja monipuolisin työpaikka missä olen ollut. Mahtavalla porukalla työnteko sujuu kitkattomasti ja ripeästi. Työntekijöitä arvostetaan ja johtoportaalta saa myös kiitosta mikäli aihetta on."
[trustindex no-registration=facebook]
[trustindex no-registration=google]
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00