Apukuski logo
Tilaa nyt

Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi 11. toukokuuta 2023

Olemme Hybrid Ventures Oy, ja toimimme nimellä Apukuski Logistics ("Yritys", "me", "meidän"). Olemme Suomessa rekisteröity yritys osoitteessa Mäntyhaantie 4 A 12, Tampere 33800. Y-tunnuksemme on FI31306459.

Toimimme verkkosivustolla http://www.order.apukuski.com (jäljempänä "Sivusto"), mobiilisovelluksessa Apukuski (jäljempänä "Sovellus") sekä muissa niihin liittyvissä tuotteissa ja palveluissa, jotka viittaavat tai linkittävät näihin ehtoihin (jäljempänä "Ehdot") (yhdessä "Palvelut").

Voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerosta +35844 7747744, sähköpostitse osoitteessa info@apukuski.com tai postitse osoitteessa Mäntyhaantie 4 A 12, Tampere 33800, Suomi.

Nämä Ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Hybrid Ventures Oy:n välillä, koskien pääsyäsi ja käyttöäsi Palveluihin. Hyväksyt, että käyttämällä Palveluita olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt noudattamaan kaikkia näitä ehtoja. JOS ET HYVÄKSY KAIKKIA NÄITÄ EHTOJA, SINUA KIELLETTÄÄN NIMENOMAISESTI KÄYTTÄMÄSTÄ PALVELUITA JA SINUN ON LOPETETTAVA PALVELUN KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI.

Lisäehdot ja -asiakirjat, jotka saatetaan ajoittain, julkaistaan palveluissa, sisällytetään nimenomaisesti näihin oikeudellisiin ehtoihin viittaamalla. Pidätämme oikeuden tehdä aika ajoin muutoksia tai lisäyksiä näihin oikeudellisiin ehtoihin oman harkintamme mukaan. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista päivittämällä näiden oikeudellisten ehtojen "Viimeksi päivitetty" -päivämäärää, eikä sinulla ole oikeutta saada erityistä ilmoitusta kustakin tällaisesta muutoksesta. Teidän vastuunne on tarkastella säännöllisesti näitä oikeudellisia ehtoja pysyäksenne ajan tasalla päivityksistä. Käyttämällä palveluita jatkuvasti muokattujen oikeudellisten ehtojen julkaisupäivän jälkeen sinut katsotaan hyväksyneen kaikki muutokset.

Palvelut on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat vähintään 13-vuotiaita. Kaikki käyttäjät, jotka ovat alaikäisiä asuinpaikkansa lain mukaan (yleensä alle 18-vuotiaita), tarvitsevat vanhempiensa tai huoltajiensa luvan ja suoran valvonnan käyttääkseen palveluita. Jos olet alaikäinen, sinun tulee saada vanhemman tai huoltajan lukemaan ja hyväksymään nämä oikeudelliset ehdot ennen palveluiden käyttöä.

Suosittelemme tulostamaan kopion näistä oikeudellisista ehdoista omiin tiedostoihisi.

SISÄLLYSLUETTELO

 1. OUR SERVICE
 2. IMMATERIAALIOIKEUDET
 3. KÄYTTÄJÄN EDUSTUKSET
 4. KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI
 5. OSTOKSET JA MAKSU
 6. MAKSUEHDOT
 7. KIELLETYT TOIMINNOT
 8. KÄYTTÄJÄN LUOMAT SISÄLLÖT
 9. OSALLISTUMISLISENSSI
 10. MOBIILISOVELLUSLISENSSI
 11. KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOT JA SISÄLTÖ
 12. PALVELUIDEN HALLINTA
 13. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
 14. EHDON VOIMASSAOLOAJAN PÄÄTTYMINEN JA PURKAMINEN
 15. MUUTOKSET JA KESKEYTYKSET
 16. SOVELLETTAVA LAKI
 17. RIITOJEN RATKAISEMINEN
 18. KORJAUKSET
 19. VASTUUVAPAUSLAUSEKE
 20. VASTUUN RAJOITUKSET
 21. KORVAUSVELVOLLISUUS
 22. KÄYTTÄJÄTIETOJEN KÄSITTELY
 23. SÄHKÖINEN VIESTINTÄ, KAUPAT JA ALLEKIRJOITUKSET
 24. MUUTA
 25. OTA YHTEYTTÄ
 1. OUR SERVICE

Palveluiden käyttöön liittyvät tiedot eivät ole tarkoitettu jakeluun tai käyttöön missään lain tai säännöksen vastaisessa maassa tai toimivalta-alueella, joka edellyttäisi meiltä rekisteröitymistä kyseisessä toimivalta-alueessa tai maassa. Siksi ne henkilöt, jotka valitsevat käyttää Palveluita muista sijainneista, tekevät sen omalla aloitteellaan ja ovat yksin vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, jos ja kun paikalliset lait ovat sovellettavissa.

 1. IMMATERIAALIOIKEUDET

Oma immateriaalioikeutemme

Olemme Palveluidemme kaikkien immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija, mukaan lukien kaikki lähdekoodit, tietokannat, toiminnallisuudet, ohjelmistot, verkkosivustojen suunnittelut, ääni-, video-, teksti-, valokuva- ja grafiikkasisällöt Palveluissa (yhdessä "Sisältö"), sekä niissä olevat tavaramerkit, palvelumerkit ja logot (yhdessä "Tunnukset").

Sisältömme ja Tunnuksemme ovat suojattuja tekijänoikeus- ja tavaramerkkilailla (sekä erilaisilla muilla immateriaalioikeuksilla ja epäreilun kilpailun laeilla) ja sopimuksilla Euroopassa ja ympäri maailmaa.

Sisältö ja Tunnukset toimitetaan Palveluiden kautta "SELLAISENAAN" vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön tai sisäiseen liiketoimintatarkoitukseen.

Palveluidemme käyttö

Noudattaessasi näitä oikeudellisia ehtoja, mukaan lukien alla oleva "KIELLETYT TOIMINNOT" -osio, myönnämme sinulle ei-yksinomaisen, siirrettävän, peruutettavan lisenssin:

 • käyttää Palveluita; ja 
 • ladata tai tulostaa kopio osasta Sisällöstä, johon olet saanut asianmukaisen pääsyn. 

vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön tai sisäiseen liiketoimintatarkoitukseen. 

Paitsi tässä osiossa tai muualla oikeudellisissa ehdoissamme, Palveluiden tai niiden Sisällön tai Tunnusten mitään osaa ei saa kopioida, jäljentää, koota, julkaista, ladata, lähettää julkisesti, koodata, kääntää, välittää, jakaa, myydä, lisensoida tai muuten hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin ilman meidän nimenomaista kirjallista lupaa. 

Jos haluat käyttää Palveluita, Sisältöä tai Tunnusta muulla tavalla kuin tässä osiossa tai muualla oikeudellisissa ehdoissamme on ilmaistu, pyydämme sinua lähettämään pyyntösi osoitteeseen: info@apukuski.com. Jos annamme sinulle luvan julkaista, jäljentää tai näyttää julkisesti Palveluidemme tai Sisältömme osan, sinun on tunnistettava meidät Palveluidemme, Sisältömme tai Tunnustemme omistajiksi tai lisenssinhaltijoiksi ja varmistettava, että tekijänoikeus- tai omistusoikeusilmoitus näkyy tai on näkyvissä julkaisun, jäljentämisen tai näyttämisen yhteydessä. 

Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Palveluiden, Sisällön ja Tunnusten osalta. 

Mikä tahansa näiden immateriaalioikeuksien rikkominen muodostaa olennaisen rikkomuksen oikeudellisissamme ehdoissamme, ja oikeutesi käyttää Palveluitamme päättyy välittömästi.

Lähettämänne tiedot

Tutustu tähän osioon ja "KIELLETYT TOIMINNOT" -osioon huolellisesti ennen Palveluidemme käyttöä ymmärtääksesi (a) oikeudet, jotka annat meille, ja (b) velvoitteet, joita sinulla on, kun lähetät tai lataat mitään sisältöä Palveluiden kautta.

Lähetykset: Lähettämällä meille suoraan kysymyksen, kommentin, ehdotuksen, idean, palautteen tai muun tiedon Palveluista ("Lähetykset") hyväksyt antavasi meille kaikki immateriaalioikeudet tällaisiin Lähetyksiin. Hyväksyt, että omistamme tämän Lähetyksen ja olemme oikeutettuja sen rajoittamattomaan käyttöön ja levittämiseen laillisesti, kaupallisesti tai muuten, ilman tunnustusta tai korvausta sinulle.

Olet vastuussa siitä, mitä lähetät tai lataat: Lähettämällä meille Lähetyksiä Palveluiden kautta vahvistat:

 • että olet lukenut ja hyväksyt "KIELLETYT TOIMINNOT" -osion ja et lähetä, julkaise, lataa tai lähetä Palveluiden kautta mitään Lähetystä, joka on laiton, häiritsevä, vihamielinen, haitallinen, herjaava, säädytön, kiusaava, syrjivä, uhkaava henkilölle tai ryhmälle, seksuaalisesti eksplisiittinen, väärä, virheellinen, petollinen tai harhaanjohtava;
 • siltä osin kuin se on sallittua soveltuvan lain mukaan, luovutat kaikki moraaliset oikeudet tällaiseen Lähetykseen;
 • takaa, että tällaiset Lähetykset ovat sinun alkuperäisiä tai että sinulla on tarvittavat oikeudet ja lisenssit lähettää tällaiset Lähetykset ja että sinulla on täysi valtuu myöntää meille edellä mainitut oikeudet Lähetyksiisi liittyen; ja
 • takaa ja edustaa, että Lähetyksesi eivät sisällä luottamuksellista tietoa. 

Olet yksin vastuussa Lähetyksistäsi, ja sitoudut nimenomaisesti korvaamaan meille kaikki menetykset, joita voimme kärsiä rikkomuksienne vuoksi (a) tässä osiossa, (b) minkä tahansa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksien tai (c) soveltuvan lain vuoksi.

 1. KÄYTTÄJÄN EDUSTUKSET

Käyttämällä Palveluita edustat ja vakuutat, että: (1) kaikki antamasi rekisteröintitiedot ovat todellisia, tarkkoja, ajantasaisia ja täydellisiä; (2) ylläpidät tällaisten tietojen tarkkuutta ja päivität rekisteröintitietosi tarvittaessa välittömästi; (3) sinulla on laillinen kyky ja suostut noudattamaan näitä oikeudellisia ehtoja; (4) et ole alle 13-vuotias; (5) et ole alaikäinen asuinmaassasi, tai jos olet alaikäinen, olet saanut vanhempien/holhoojien luvan käyttää Palveluita; (6) et käytä Palveluita automatisoiduilla tai ei-inhimillisillä keinoilla, olipa kyseessä botti, skripti tai muu vastaava keino; (7) et käytä Palveluita laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen; ja (8) Palveluiden käyttösi ei riko soveltuvaa lakia tai säännöstä.

Jos annat mitään epätodellista, virheellistä, vanhentunutta tai puutteellista tietoa, meillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltäytyä kaikista nykyisistä tai tulevista Palveluiden käytöistä (tai niiden osista).

 1. KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI

Sinun on ehkä rekisteröidyttävä käyttääksesi Palveluita. Suostut pitämään salasanasi luottamuksellisena ja olet vastuussa tilisi ja salasanasi käytöstä. Pidätämme oikeuden poistaa, palauttaa tai muuttaa käyttäjänimeäsi, jos päätämme yksinomaisesti, että kyseinen käyttäjänimi on sopimaton, säädytön tai muuten paheksuttava.

 1. OSTOKSET JA MAKSU

Hyväksymme seuraavat maksutavat kolmannen osapuolen maksuntarjoajan kautta (Stripe):

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Discover
 • PayPal
 • Klarna
 • Google Pay
 • Apple Pay
 • Lasku

Pidätämme oikeuden muuttaa, lisätä ja poistaa maksutapoja, joita Palvelussa voidaan käyttää. 

Suostut antamaan nykyiset, täydelliset ja tarkat ostos- ja tilitiedot kaikista Palveluiden kautta tehdyistä ostoksista. Suostut myös päivittämään tilin ja maksutiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, maksutapa ja maksukortin vanhenemispäivä, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa. Myyntivero lisätään ostosten hintaan, jos pidämme sitä tarpeellisena. Voimme muuttaa hintoja milloin tahansa. Kaikki maksut on suoritettava euroissa.

Suostut maksamaan kaikki maksut voimassa olevilla hinnoilla ostoksistasi ja kaikista sovellettavista toimituskuluista, ja valtuutat meidät veloittamaan valitsemaltasi maksuntarjoajalta tällaiset summat tilauksen tekemisen yhteydessä. Pidätämme oikeuden korjata kaikki hinnoitteluvirheet tai virheet, vaikka olisimme jo pyytäneet tai vastaanottaneet maksun.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa Palveluiden kautta tehdystä tilauksesta. Voimme yksinomaisessa harkinnassamme rajoittaa tai peruuttaa henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohden ostettuja määriä. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilaukset, jotka on tehty saman asiakastilin, saman maksutavan ja/tai saman laskutus- tai toimitusosoitteen alla. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka näyttävät meidän yksinomaisen harkintamme mukaan olevan jälleenmyyjien, välittäjien tai jakelijoiden tekemiä.

 1. MAKSUEHDOT

Kaikki myynnit ovat lopullisia, eikä palautusta myönnetä.

 1. KIELLETYT TOIMINNOT

Et saa käyttää Palveluita mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, johon olemme tehneet Palvelut saataville. Palveluita ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin, ellei niitä ole nimenomaisesti hyväksytty meidän toimestamme.

Palveluiden käyttäjänä suostut olemaan tekemättä seuraavia:

 • Järjestelmällisesti noutaa tietoja tai muita sisältöjä Palveluista luodaksesi tai kootaksesi suoraan tai epäsuorasti kokoelman, tietokannan tai hakemiston ilman kirjallista lupaa meiltä.
 • Petkuttaa, huijata tai johtaa meitä ja muita käyttäjiä harhaan, erityisesti yrittäessään saada arkaluontoisia tilitietoja, kuten käyttäjän salasanoja ja henkilökohtaisia tietoja.
 • Kiertää, poistaa käytöstä tai muuten häiritä Palveluiden turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuudet, jotka estävät tai rajoittavat sisällön käyttöä tai kopiointia tai asettavat rajoituksia Palveluiden ja/tai niiden sisältämän sisällön käytölle.
 • Loukata, tahria tai muuten vahingoittaa meitä ja/tai Palveluita.
 • Käyttää mitään Palveluiden kautta saatuja tietoja toisen henkilön häirintään, väärinkäyttöön tai vahingoittamiseen.
 • Käyttää tukipalveluitamme väärin tai lähettää vääriä väärinkäytösratkaisuja tai ilmoituksia.
 • Käyttää Palveluita tavalla, joka on ristiriidassa sovellettavien lakien tai määräysten kanssa.
 • Osallistua luvattomaan kehystämiseen tai linkittämiseen Palveluihin.
 • Ladata tai lähettää (tai yrittää ladata tai lähettää) viruksia, troijalaisia tai muuta materiaalia, mukaan lukien liiallinen käyttö suurilla kirjaimilla ja roskapostitus (jatkuva toistuva tekstin lähettäminen), joka häiritsee minkä tahansa osapuolen keskeytymätöntä käyttöä ja nautintoa Palveluista tai muuttaa, heikentää, häiritä, muuttaa tai haitata Palveluiden käyttöä, ominaisuuksia, toimintoja, toimintaa tai ylläpitoa.
 • Osallistua järjestelmän automatisoituun käyttöön, kuten kommenttien tai viestien lähettämiseen skripteillä tai käyttämällä mitään tietojen kaivuun, robottien tai vastaavien tietojen keräämisen ja poiminnan työkaluja.
 • Poistaa tekijänoikeus- tai muita omistusoikeusilmoituksia mistä tahansa sisällöstä.
 • Yrittää tekeytyä toiseksi käyttäjäksi tai henkilöksi tai käyttää toisen käyttäjän käyttäjänimeä.
 • Ladata tai lähettää (tai yrittää ladata tai lähettää) mitään materiaalia, joka toimii passiivisena tai aktiivisena tiedonkeruu- tai siirtomekanismina, mukaan lukien ilman rajoitusta selkeät graafiset vaihtomuodot ("gifs"), 1x1 pikselit, verkkomuurit, evästeet tai muut vastaavat laitteet (joita joskus kutsutaan "vakoiluohjelmiksi" tai "passiivisiksi keräysmekanismeiksi" tai "pcms").
 • Häiritä, häiritä tai luoda kohtuutonta taakkaa Palveluille tai Palveluihin liittyville verkostoille tai palveluille. Häiritä, ärsyttää, pelotella tai uhata mitään työntekijäämme tai edustajaamme, joka osallistuu Palveluiden minkä tahansa osan tarjoamiseen sinulle.
 • Yrittää kiertää Palveluiden minkä tahansa osan käyttöä estäviä toimenpiteitä tai rajoituksia tai Palveluiden minkä tahansa osan käyttöä koskevia rajoituksia.
 • Kopioida tai sopeuttaa Palveluiden ohjelmistoa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Flash, PHP, HTML, JavaScript tai muu koodi.
 • Paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa, purkaa tai kääntää Palveluiden osana olevaa ohjelmistoa millään tavalla.
 • Paitsi standardin hakukoneen tai Internet-selaimen käytön seurauksena, käyttää, käynnistää, kehittää tai jakaa mitään automatisoitua järjestelmää, mukaan lukien ilman rajoitusta mitään robottia, huijausapuohjelmaa, kaavinta tai offline-lukijaa, joka käyttää Palveluita, tai käyttää tai käynnistää mitään luvatonta skriptiä tai muuta ohjelmistoa.
 • Käyttää välitys ostajaa tai ostajan edustajaa Palveluiden ostamiseen.
 • Tehdä mitään luvatonta käyttöä Palveluista, mukaan lukien käyttäjänimien ja/tai sähköpostiosoitteiden kerääminen sähköisesti tai muilla keinoilla lähettääksesi ei-toivottua sähköpostia tai luodaksesi käyttäjätilit automaattisesti tai väärien tietojen avulla.
 • Käyttää Palveluita osana kilpailua kanssamme tai käyttää Palveluita ja/tai sisältöä minkä tahansa tulonhankintahankkeen tai kaupallisen yrityksen yhteydessä.
 • Käyttää Palveluita mainostamiseen tai tarjota myytäväksi tavaroita ja palveluita.
 • Myydä tai muuten siirtää profiiliasi.
 1. KÄYTTÄJÄN LUOMAT SISÄLLÖT

Palvelut eivät tarjoa käyttäjille mahdollisuutta lähettää tai julkaista sisältöä. Voimme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden luoda, lähettää, julkaista, näyttää, välittää, suorittaa, julkaista, jakaa tai lähettää meille tai Palveluille sisältöä ja materiaaleja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, kirjoituksiin, videoihin, ääneen, valokuviin, grafiikkaan, kommentteihin, ehdotuksiin tai henkilökohtaisiin tietoihin tai muihin materiaaleihin (yhdessä "Osallistumiset"). Osallistumiset voivat olla nähtävissä muiden Palveluiden käyttäjien ja kolmannen osapuolen verkkosivustojen kautta. Tällaisia Osallistumisia käsitellään Palveluiden tietosuojakäytännön mukaisesti. Kun luot tai teet Osallistumisia saataville, edustat ja takaat, että:

 • Osallistumistesi luominen, jakelu, välittäminen, julkinen näyttäminen tai suoritus ja niiden käyttö, lataaminen tai kopiointi eivät loukkaa kolmannen osapuolen omistusoikeuksia, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeus, patentti, tavaramerkki, liikesalaisuus tai moraalisia oikeuksia.
 • Olet Osallistumistesi luoja ja omistaja tai sinulla on tarvittavat lisenssit, oikeudet, suostumukset, vapautukset ja luvat käyttää ja valtuuttaa meitä, Palveluita ja muita Palveluiden käyttäjiä käyttämään Osallistumisiasi millä tahansa Palveluiden ja näiden oikeudellisten ehtojen mukaisella tavalla.
 • Sinulla on kirjallinen suostumus, vapautus ja/tai lupa jokaiselta tunnistettavalta henkilöltä Osallistumisissasi käyttää jokaisen tällaisen tunnistettavan henkilön nimeä tai kuvaa mahdollistaaksesi Osallistumistesi sisällyttämisen ja käytön millä tahansa Palveluiden ja näiden oikeudellisten ehtojen mukaisella tavalla. Osallistumisesi eivät ole vääriä, virheellisiä tai harhaanjohtavia.
 • Osallistumisesi eivät ole pyytämättömiä tai luvattomia mainoksia, markkinointimateriaaleja, pyramidihuijauksia, ketjukirjeitä, roskapostia, massapostituksia tai muita pyyntömuotoja.
 • Osallistumisesi eivät ole säädyttömiä, rivoja, likaisia, väkivaltaisia, häiritseviä, kunnianloukkaavia, panettelevia tai muuten paheksuttavia (kuten me määrittelemme).
 • Osallistumisesi eivät pilkkaa, ivaa, halvenna, pelottele tai käytä hyväksi ketään.
 • Osallistumisesi eivät ole käytössä häirintään tai uhkailuun (oikeudellisessa mielessä) ketään toista henkilöä vastaan ja edistää väkivaltaa tiettyä henkilöä tai henkilöryhmää vastaan.
 • Osallistumisesi eivät riko soveltuvaa lakia, asetusta tai sääntöä.
 • Osallistumisesi eivät loukkaa kolmannen osapuolen yksityisyyttä tai julkisuusoikeuksia.
 • Osallistumisesi eivät riko soveltuvaa lakia lasten pornografian suhteen tai muuten pyri suojelemaan alaikäisten terveyttä tai hyvinvointia.
 • Osallistumisesi eivät sisällä mitään loukkaavia kommentteja, jotka liittyvät rotuun, kansallisuuteen, sukupuoliseen suuntautumiseen tai fyysiseen vammaisuuteen.
 • Osallistumisesi eivät muuten riko tai linkitä materiaalia, joka rikkoo näiden oikeudellisten ehtojen mitään määräystä tai soveltuvaa lakia tai asetusta.
 • Mikä tahansa Palveluiden käyttö näiden ehtojen vastaisesti rikkoo näitä oikeudellisia ehtoja ja voi johtaa muun muassa Palveluiden käyttöoikeutesi keskeyttämiseen tai lopettamiseen.
 1. OSALLISTUMISOIKEUS

Sovellamme tietosuojakäytäntöä ja valintojasi (mukaan lukien asetukset) noudattaen oikeutta käyttää, tallentaa, käsitellä ja käyttää kaikkia tietoja ja henkilötietoja, jotka annat meille. Lähettämällä ehdotuksia tai muuta palautetta Palveluista hyväksyt sen, että voimme käyttää ja jakaa tällaista palautetta mihin tahansa tarkoitukseen ilman korvausta sinulle. Emme väitä omistavamme Osallistumisiasi. Säilytät täyden omistusoikeuden kaikkiin Osallistumisiisi ja kaikkiin immateriaalioikeuksiin tai muihin omaisuusoikeuksiin, jotka liittyvät Osallistumisiisi. Emme ole vastuussa mistään lausunnoista tai edustuksista Osallistumisissasi, jotka olet antanut missä tahansa Palveluiden osassa. Olet yksin vastuussa Osallistumisistasi Palveluissa ja suostut nimenomaisesti vapauttamaan meidät kaikesta vastuusta ja pidättäytymään kaikista oikeustoimista meitä vastaan Osallistumisiesi osalta.

 1. MOBIILISOVELLUKSEN KÄYTTÖOIKEUS

Käyttölupa: Jos käytät Palveluita sovelluksen kautta, myönnämme sinulle peruutettavan, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, rajoitetun oikeuden asentaa ja käyttää sovellusta langattomilla elektronisilla laitteilla, jotka omistat tai hallitset, ja käyttää sovellusta tiukasti näiden oikeudellisten ehtojen mobiilisovelluslisenssissä määriteltyjen ehtojen ja edellytysten mukaisesti. Et saa: (1) paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa, purkaa, kääntää, purkaa tai salata sovellusta; (2) tehdä mitään muutoksia, sopeutuksia, parannuksia, käännöksiä tai johdannaisteoksia sovelluksesta; (3) rikkoa mitään sovellettavia lakeja, sääntöjä tai määräyksiä yhteydessä sovelluksen käyttöön tai hyödyntämiseen; (4) poistaa, muuttaa tai hämärtää mitään omistusoikeusilmoitusta (mukaan lukien tekijänoikeus- tai tavaramerkki-ilmoitus), jonka olemme tai sovelluksen lisenssinantajat ovat julkaisseet; (5) käyttää sovellusta mihinkään tulonhankintahankkeeseen, kaupalliseen yritykseen tai muuhun tarkoitukseen, johon se ei ole suunniteltu tai tarkoitettu; (6) tehdä sovellusta saataville verkon tai muun ympäristön kautta, joka mahdollistaa useiden laitteiden tai käyttäjien käytön tai hyödyntämisen samanaikaisesti; (7) käyttää sovellusta tuotteen, palvelun tai ohjelmiston luomiseen, joka on suoraan tai epäsuorasti kilpailukykyinen tai korvaa sovelluksen; (8) käyttää sovellusta lähettämään automatisoituja kyselyjä mille tahansa verkkosivustolle tai lähettämään mitään luvatonta kaupallista sähköpostia; tai (9) käyttää mitään omistusoikeustietoja tai mitään meidän käyttöliittymiämme tai muita immateriaalioikeuksiamme sovelluksen suunnittelussa, kehittämisessä, valmistuksessa, lisensioinnissa tai jakelussa minkä tahansa sovellusten, lisävarusteiden tai laitteiden kanssa, jotka on tarkoitettu käytettäväksi sovelluksen kanssa.

Apple- ja Android-laitteet:

Seuraavat ehdot koskevat, kun käytät sovellusta joko Apple Storesta tai Google Playsta (kumpikin "Sovellusjakelija") Palveluiden käyttöön: (1) sinulle myönnetty lisenssi sovellukseemme on rajoitettu siirrottomaan lisenssiin sovelluksen käyttämiseen laitteella, joka käyttää Apple iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää, tarvittaessa ja sovellettavan Sovellusjakelijan käyttöehtojen mukaisesti; (2) olemme vastuussa sovelluksen ylläpidosta ja tukipalveluista sovellettavien lakien ja näiden oikeudellisten ehtojen mukaisesti, ja tunnustat, että kullakin Sovellusjakelijalla ei ole velvollisuutta tarjota mitään ylläpito- ja tukipalveluja sovellukselle; (3) jos sovellus ei vastaa mitään sovellettavaa takuuta, voit ilmoittaa asiasta Sovellusjakelijalle, ja Sovellusjakelija voi palauttaa sovelluksen ostohinnan, jos sellainen on maksettu, ja sovellettavan lain sallimissa rajoissa Sovellusjakelijalla ei ole muuta takuuvastuuta sovelluksesta; (4) edustat ja takaat, että (i) et sijaitse maassa, joka on Yhdysvaltain hallituksen tai Euroopan Unionin asettaman kauppasaarron alainen tai joka on Yhdysvaltain hallituksen määrittelemä "terroristiryhmien tukemaksi" maa, ja (ii) et ole luettelossa missään Yhdysvaltain hallituksen tai Euroopan Unionin kieltämien tai rajoitettujen osapuolten luettelossa; (5) sinun on noudatettava sovellettavia kolmannen osapuolen sopimusehtoja käyttäessäsi sovellusta, esim. jos sinulla on VoIP-sovellus, sinun ei pidä rikkoa langattoman datayhteyden sopimusta käyttäessäsi sovellusta; ja (6) tunnustat ja hyväksyt, että Sovellusjakelijat ovat näiden oikeudellisten ehtojen mobiilisovelluslisenssissä olevien ehtojen ja edellytysten kolmannen osapuolen edunsaajia, ja että kullakin Sovellusjakelijalla on oikeus (ja katsotaan hyväksyneen oikeuden) panna täytäntöön näiden oikeudellisten ehtojen mobiilisovelluslisenssissä olevat ehdot sinua vastaan kolmannen osapuolen edunsaajana. 

 1. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOT JA SISÄLTÖ

Palvelut voivat sisältää (tai voit saada niitä Sivuston tai Sovelluksen kautta) linkkejä muihin verkkosivustoihin ("Kolmansien osapuolten verkkosivustot") sekä artikkeleita, valokuvia, tekstiä, grafiikkaa, kuvia, suunnitelmia, musiikkia, ääntä, videota, tietoa, sovelluksia, ohjelmistoja ja muita sisältöjä tai esineitä, jotka kuuluvat tai ovat peräisin kolmansilta osapuolilta ("Kolmansien osapuolten sisältö"). Tällaisia Kolmansien osapuolten verkkosivustoja ja Kolmansien osapuolten sisältöjä ei tutkita, valvota tai tarkisteta tarkkuuden, sopivuuden tai täydellisyyden osalta meidän toimestamme, emmekä ole vastuussa mistään Palveluiden kautta käytettävissä olevista Kolmansien osapuolten verkkosivustoista tai Kolmansien osapuolten sisällöistä, mukaan lukien sisältö, tarkkuus, loukkaavuus, mielipiteet, luotettavuus, yksityisyyskäytännöt tai muut politiikat, jotka liittyvät Kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai Kolmansien osapuolten sisältöihin. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen, Kolmansien osapuolten sisältöjen sisällyttäminen, linkittäminen tai niiden käyttö tai asentaminen ei merkitse hyväksyntää tai suositusta meiltä. Jos päätät poistua Palveluista ja käyttää Kolmansien osapuolten verkkosivustoja tai käyttää tai asentaa Kolmansien osapuolten sisältöä, teet sen omalla vastuullasi, ja sinun tulisi olla tietoinen siitä, että nämä oikeudelliset ehdot eivät enää koske sinua. Sinun tulee tarkistaa sovellettavat ehdot ja politiikat, mukaan lukien yksityisyys- ja tietojenkeräyskäytännöt, mistä tahansa verkkosivustosta, johon siirryt Palveluista tai joka liittyy mihin tahansa sovellukseen, jonka käytät tai asennat Palveluista. Kaikki kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta tekemäsi ostokset tehdään muilla verkkosivustoilla ja muilta yrityksiltä, emmekä ota mitään vastuuta tällaisista ostoksista, jotka ovat yksinomaan sinun ja kyseisen kolmannen osapuolen välisiä. Hyväksyt ja tunnustat, että emme tue Kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tarjottavia tuotteita tai palveluita, ja pidät meidät vastuuttomina/syyttömänä mistä tahansa vahingosta, joka aiheutuu tällaisten tuotteiden tai palveluiden ostamisesta. Lisäksi pidät meidät vastuuttomina/syyttömänä mistä tahansa sinulle aiheutuneista tappioista tai vahingoista, jotka liittyvät millään tavalla Kolmansien osapuolten sisältöön tai mihin tahansa yhteydenottoon Kolmansien osapuolten verkkosivustojen kanssa.

 1. PALVELUIDEN HALLINTA

Pidätämme oikeuden, mutta emme velvollisuutta: (1) valvoa Palveluita näiden oikeudellisten ehtojen rikkomusten varalta; (2) ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin ketä tahansa vastaan, joka meidän yksinomaisen harkintamme mukaan rikkoo lakia tai näitä oikeudellisia ehtoja, mukaan lukien ilmoittaa kyseisestä käyttäjästä lainvalvontaviranomaisille; (3) yksinomaisen harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia, kieltäytyä, rajoittaa pääsyä, rajoittaa saatavuutta tai poistaa (teknisesti mahdollisuuksien mukaan) mitään antamiasi ehdotuksia tai niiden osia; (4) yksinomaisen harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia, ilmoittaa tai olla vastuussa, poistaa Palveluista tai muuten poistaa kaikki tiedostot ja sisällöt, jotka ovat liian suuria tai ovat jollain tavalla rasittavia järjestelmillemme; ja (5) hallita Palveluita muulla tavalla, joka on suunniteltu suojelemaan oikeuksiamme ja omaisuuttamme ja helpottamaan Palveluiden asianmukaista toimintaa.

 1. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Huolehdimme tietosuojasta ja tietoturvasta. Tutustu tietosuojakäytäntöömme: https://apukuski.com/rekisteriseloste/. Käyttämällä Palveluita hyväksyt tietosuojakäytäntömme, joka sisältyy näihin oikeudellisiin ehtoihin. Huomaa, että Palvelut ovat sijoitettu Suomeen. Jos käytät Palveluita mistä tahansa muusta maailman alueesta, jossa on lakeja tai muita vaatimuksia henkilötietojen keräämisestä, käytöstä tai paljastamisesta, jotka poikkeavat sovellettavista laeista Suomessa, jatkaessasi Palveluiden käyttöä, siirrät tietosi Suomeen, ja annat nimenomaisen suostumuksesi tietojesi siirtämiseen ja käsittelyyn Suomessa.

 1. SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO JA PURKAMINEN

Nämä oikeudelliset ehdot pysyvät täydessä voimassa ja vaikutuksessa, kun käytät Palveluita. RAJOITTAMATTA MITÄÄN MUUTA NÄIDEN OIKEUDELLISTEN EHTOJEN MÄÄRÄYSTÄ, PIDÄTÄMME OIKEUDEN YKSINOMAISESSA HARKINTAMME JA ILMAN ILMOITUSTA TAI VASTUUTA ESTÄÄ PÄÄSY JA KÄYTTÖ PALVELUIHIN (MUKAAN LUKIEN TIETYT IP-OSOITTEET) KENELLE TAHANSA HENKILÖLLE MISTÄ TAHANSA SYISTÄ TAI ILMAN SYYTÄ, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, NÄIDEN OIKEUDELLISTEN EHTOJEN TAI SOVELLETTAVAN LAIN TAI SÄÄDÖKSEN RIKKOMISESTA JOHTUEN. VOIMME LOPETTAA KÄYTTÖSI TAI OSALLISTUMISESI PALVELUIHIN TAI POISTAA TILISI JA KAIKKI SISÄLLÖT TAI TIEDOT, JOTKA OLET JULKAISUT, MILLOIN TAHANSA, ILMAN VAROITUSTA, YKSINOMAISESSA HARKINTAMMESSA. Jos lopetamme tai keskeytämme tilisi mistä tahansa syystä, sinua kielletään rekisteröitymästä ja luomasta uutta tiliä omalla nimelläsi, väärennetyllä tai lainatulla nimellä tai minkä tahansa kolmannen osapuolen nimellä, vaikka toimisitkin kolmannen osapuolen puolesta. Lisäksi pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, siviili-, rikos- ja injunktiivisiin toimenpiteisiin.

 1. MUUTOKSET JA KESKEYTYKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa Palveluiden sisältöä milloin tahansa tai mistä tahansa syystä yksinomaisessa harkinnassamme ilman ilmoitusta. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja Palveluissamme. Pidätämme myös oikeuden muuttaa tai lopettaa kaikki tai osan Palveluista ilman ilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hintojen muutoksista, keskeytyksistä tai Palveluiden lopettamisesta. Emme voi taata, että Palvelut ovat käytettävissä kaikkina aikoina. Voimme kohdata laitteisto-, ohjelmisto- tai muita ongelmia tai tarvita suorittamaan Palveluihin liittyvää huoltoa, mikä johtaa keskeytyksiin, viiveisiin tai virheisiin. Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa, päivittää, keskeyttää, lopettaa tai muulla tavoin muuttaa Palveluita milloin tahansa tai mistä tahansa syystä ilman ilmoitusta sinulle. Hyväksyt, että meillä ei ole mitään vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai haitoista, jotka aiheutuvat kyvyttömyydestäsi käyttää tai käyttää Palveluita minkään keskeytyksen tai Palveluiden lopettamisen aikana. Mikään näissä oikeudellisissa ehdoissa ei velvoita meitä ylläpitämään ja tukemaan Palveluita tai toimittamaan mitään korjauksia, päivityksiä tai julkaisuja niiden yhteydessä.

 1. SOVELLETTAVA LAKI

Nämä oikeudelliset ehdot ovat Suomen lakien mukaisia, ja Yhdistyneiden kansakuntien sopimusta kansainvälisistä tavarakaupoista koskevia sopimuksia ei sovelleta. Jos asut EU:ssa ja olet kuluttaja, sinulla on lisäksi suojaa asuinmaasi pakottavien lakien mukaisesti. Hybrid Ventures Oy ja sinä molemmat suostutte alistumaan Tampereen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan, mikä tarkoittaa, että voit tehdä vaatimuksen puolustaa kuluttajansuojaoikeuksiasi näiden oikeudellisten ehtojen suhteen Suomessa tai siinä EU-maassa, jossa asut. 

 1. RIITA-ASIOIDEN RATKAISEMINEN

Sitovat välimiesmenettelyt: Kaikki näiden oikeudellisten ehtojen osapuolten väliset riidat ratkaistaan yhden välimiehen toimesta, joka valitaan Euroopan välimiesoikeuden ja sisäisten sääntöjen mukaisesti. Euroopan välimiesoikeus on osa Euroopan välimieskeskusta, jonka pääkonttori sijaitsee Strasbourgissa, ja joka on voimassa silloin, kun välimiesmenettelyä haetaan, ja jonka hyväksyminen tätä kohtaa koskevaksi katsotaan hyväksynnäksi. Välimiesmenettelyn paikka on Tampere, Suomi. Menettelyn kieli on suomi. Sovellettavaa aineellista lakia on Suomen laki.

Rajoitukset 

Osapuolet sopivat, että kaikki välimiesmenettelyt rajoittuvat osapuolten väliseen riitaan erikseen. Täysimääräisesti lain sallimissa rajoissa (a) mitään välimiesmenettelyä ei yhdistetä mihinkään muuhun menettelyyn; (b) ei ole oikeutta tai valtuutta minkään riidan ratkaisemiseen ryhmäkanteena tai käyttämään ryhmäkanteen menettelyjä; ja (c) ei ole oikeutta tai valtuutta minkään riidan tuomiseen väitetyn edustajan ominaisuudessa yleisön tai muiden henkilöiden puolesta.

Poikkeukset välimiesmenettelyyn 

Osapuolet sopivat, että seuraavat riidat eivät kuulu sitovaa välimiesmenettelyä koskeviin yllä oleviin määräyksiin: (a) kaikki riidat, jotka koskevat jonkin osapuolen immateriaalioikeuksien täytäntöönpanoa tai suojaamista tai niiden pätevyyttä; (b) kaikki riidat, jotka liittyvät varkaus-, piratismi-, yksityisyyden loukkaus- tai luvattomaan käyttöön liittyviin syytöksiin tai johtuvat niistä; ja (c) kaikki vaatimukset kieltomääräyksen saamiseksi. Jos tämä määräys todetaan laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kumpikaan osapuoli ei valitse välimiesmenettelyä minkään tämän määräyksen osan alaisena, joka todetaan laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, ja tällainen riita ratkaistaan toimivaltaisen tuomioistuimen toimesta niiden tuomioistuinten joukosta, jotka on lueteltu toimivaltaa koskevassa kohdassa, ja osapuolet sopivat alistuvansa kyseisen tuomioistuimen henkilökohtaisen toimivallan alaisiksi.

 1. KORJAUKSET

Palveluissa voi olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, mukaan lukien kuvaukset, hinnoittelu, saatavuus ja muuta tietoa. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja Palveluissa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

 1. VASTUUVAPAUSLAUSEKE

PALVELUT TARJOTAAN "SELLAISENA KUIN NE OVAT" JA "SAATAVILLA OLEVINA". HYVÄKSYT, ETTÄ PALVELUIDEN KÄYTTÖ ON OMALLA VASTUULLASI. LAIN SALLIMASSA LAAJUUDESSA PIDÄTÄMME KAIKKI TAKUUT, ILMAISTUT TAI EPÄSUORAT, LIITTYEN PALVELUIHIN JA NIIDEN KÄYTTÖÖN, MUKAAN LUKIEN, ILMAN RAJOITUSTA, KAUPALLINEN SOVELTUVUUS, TIETTYYN TARKOITUKSEEN SOVELTUVUUS JA LOUKKAAMATTOMUUS. EMME TEE MITÄÄN TAKUITA TAI EDUSTUKSIA PALVELUIDEN SISÄLLÖN TAI PALVELUIDEN KAUTTA LINKITETTYJEN VERKKOSIVUSTOJEN TAI MOBIILISOVELLUKSIEN SISÄLLÖN TARKKUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ, JA EMME OLE VASTUUSSA MISTÄÄN (1) SISÄLLÖN JA MATERIAALIEN VIRHEISTÄ, VIRHEISTÄ TAI EPÄTARKKUUKSISTA, (2) HENKILÖVAHINGOISTA TAI OMAISUUSVAHINGOISTA, JOITA AIHEUTUU PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄSI, (3) MISTÄÄN LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ TAI KÄYTÖSTÄ MEIDÄN TURVALLISISSA PALVELIMISSAMME JA/TAI KAIKISTA HENKILÖKOHTAISISTA TIEDOISTA JA/TAI TALOUDELLISISTA TIEDOISTA, JOTKA ON TALLENNETTU NIISSÄ, (4) MISTÄÄN SIIRRON KESKEYTYKSESTÄ TAI LOPETTAMISESTA PALVELUIHIN TAI (5) MISTÄÄN VIRUKSISTA, TROIJALAISSISTA HEVOSISTA TAI MUISTA VASTAAVISTA, JOTKA VOIVAT SIIRTYÄ PALVELUIDEN KAUTTA KOLMANNELTA OSAPUOLELTA, JA/TAI (6) MISTÄÄN VIRHEISTÄ TAI PUUTTEISTA MISSÄÄN SISÄLLÖSSÄ JA MATERIAALEISSA TAI MISTÄÄN MENETYKSESTÄ TAI VAHINGOSTA, JOKA AIHEUTUU MISTÄ TAHANSA SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ, JOKA ON JULKAISTU, SIIRRETTY TAI MUULLA TAVOIN SAATAVILLA PALVELUIDEN KAUTTA. EMME TAKAA, TUE TAI OTA VASTUUTA MISTÄÄN TUOTTEESTA TAI PALVELUSTA, JOTA KOLMAS OSAPUOLI MAINOSTAA TAI TARJOAA PALVELUIDEN KAUTTA, MISTÄÄN HYPERLINKITETYSTÄ VERKKOSIVUSTOSTA TAI MISTÄÄN BANNERISSA TAI MUISSA MAINOSTEISSA ESITELLYSTÄ VERKKOSIVUSTOSTA TAI MOBIILISOVELLUKSESTA, JA EMME OLE OSAPUOLI MISSÄÄN TAPAHTUMASSA SINUN JA MINKÄ TAHANSA KOLMANNEN OSAPUOLEN TUOTTEIDEN TAI PALVELUIDEN TARJOAJAN VÄLILLÄ. KUTEN TUOTTEEN TAI PALVELUN OSTAMISESSA MISTÄ TAHANSA MEDIASSA TAI MISSÄ TAHANSA YMPÄRISTÖSSÄ, SINUN TULEE KÄYTTÄÄ PARASTA ARVIOINTIKYKYÄSI JA NOUDATTAA VAROVAAISUUTTA TARVITTAESSA.

 1. VASTUUN RAJOITUKSET

EMME TAI MEIDÄN JOHTAJAMME, TYÖNTEKIJÄMME TAI AGENTTIMME OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANNELLE OSAPUOLELLE MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, SEURAUKSELLISISTA, ESIMERKILLISISTÄ, SATTUMALUISEISTA, ERITYISISTÄ TAI RANGAISTAVISTA VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN MENETETYT VOITOT, MENETETYT TULOT, TIETOJEN MENETYKSET TAI MUUT VAHINGOT, JOTKA JOHTUVAT PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄSI, VAIKKA OLISIMME TIEDOTTANEET TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. RIIPPUMATTA SIITÄ, MITÄ NÄISSÄ OIKEUDELLISISSA EHTOISSA SANOTAAN, VASTUUMME SINULLE KAIKISTA SYISTÄ RIIPPUMATTA TOIMENPITEEN MUODOSTA RAJOITTUU KAIKKINA AIKOINA SUMMAAN, JONKA OLET MAKSANUT, JOS MITÄÄN, MEILLE. TIETYT YHDYSVALTAIN OSAVALTIOIDEN LAIT JA KANSAINVÄLISET LAIT EIVÄT SALLI TAKUIDEN RAJOITUKSIA TAI TIETTYJEN VAHINKOJEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA. JOS NÄMÄ LAIT KOSKEVAT SINUA, JOIDENKIN TAI KAIKKIEN YLLÄ OLEVAN VASTUUVAPAUSLAUSEKKEEN TAI RAJOITUSTEN SOVELTAMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA, JA SINULLA VOI OLLA LISÄOIKEUKSIA.

 1. KORVAUSVELVOLLISUUS

Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään meidät vahingoittumattomina, mukaan lukien tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme ja kaikki meidän ja heidän vastaavat virkamiehet, agentit, kumppanit ja työntekijät, kaikista tappioista, vahingoista, vastuista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot ja kulut, jotka johtuvat mistä tahansa kolmannen osapuolen tekemästä vaatimuksesta tai johtuvat: (1) Palveluiden käytöstä; (2) näiden oikeudellisten ehtojen rikkomisesta; (3) minkä tahansa edustuksen tai takuun rikkomisesta, joka on esitetty näissä oikeudellisissa ehdoissa; (4) sinun rikkomuksestasi kolmannen osapuolen oikeuksista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, immateriaalioikeuksista; tai (5) minkä tahansa avoimen haitallisen teon vuoksi, joka on kohdistunut mihin tahansa toiseen Palveluiden käyttäjään, jonka kanssa olet yhteydessä Palveluiden kautta. Huolimatta edellä mainitusta, pidätämme oikeuden, omalla kustannuksellasi, ottaa yksinomaisen puolustuksen ja hallinnan minkä tahansa asian suhteen, josta sinun on korvattava meidät, ja sitoudut yhteistyöhön, omalla kustannuksellasi, puolustuksemme kanssa tällaisten vaatimusten suhteen. Käytämme kohtuullisia ponnisteluja ilmoittaaksemme sinulle tällaisesta vaatimuksesta, toimesta tai menettelystä, joka kuuluu tähän korvausvelvollisuuteen, kun olemme tietoisia siitä.

 1. KÄYTTÄJÄTIEDOT

Säilytämme tiettyjä tietoja, jotka lähetät Palveluihin Palveluiden suorituskyvyn hallintaa varten, sekä tietoja, jotka liittyvät Palveluiden käyttöösi. Vaikka teemme säännöllisiä varmuuskopioita tiedoista, olet yksin vastuussa kaikista tiedoista, jotka lähetät tai jotka liittyvät mihin tahansa toimintaan, jonka olet suorittanut Palveluiden kautta. Hyväksyt, että meillä ei ole vastuuta sinulle mistään tällaisten tietojen menetyksestä tai korruptiosta, ja luovut täten kaikista oikeuksista nostaa kanne meitä vastaan tällaisen tietojen menetyksen tai korruption perusteella.

 1. ELEKTRONISET VIESTINNÄT, KAUPAT JA ALLEKIRJOITUKSET

Palveluiden käyttö, meille lähettämäsi sähköpostit ja verkkolomakkeiden täyttäminen muodostavat sähköisiä viestintöjä. Suostut vastaanottamaan sähköisiä viestintöjä, ja hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, paljastukset ja muut viestinnät, jotka toimitamme sinulle sähköisesti, sähköpostitse ja Palveluiden kautta, täyttävät kaikki lain vaatimukset, joiden mukaan tällaisen viestinnän on oltava kirjallisessa muodossa. HYVÄKSYT TÄTEN ELEKTRONISTEN ALLEKIRJOITUSTEN, SOPIMUSTEN, TILAUSTEN JA MUUTEN ASIAKIRJOJEN KÄYTÖN SEKÄ ILMOITUSTEN, KÄYTTÖEHTOJEN JA TAPAHTUMIEN TIETOJEN ELEKTRONISEN TOIMITTAMISEN, JOTKA ON ALOITETTU TAI TOTEUTETTU MEIDÄN TAI PALVELUIDEN KAUTTA. Luovut täten kaikista oikeuksista tai vaatimuksista, jotka perustuvat mihinkään lakiin, asetukseen, sääntöön, asetukseen tai muuhun lakiin missä tahansa toimivallassa, joka edellyttää alkuperäistä allekirjoitusta tai ei-sähköisten asiakirjojen toimittamista, säilyttämistä tai maksuja tai hyvityksiä muilla kuin sähköisillä tavoilla.

 1. MUUTA

Nämä oikeudelliset ehdot ja kaikki meidän Palveluissa tai Palveluihin liittyvät politiikat tai käyttösäännöt muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillä. Meidän laiminlyöntimme käyttää tai toteuttaa mitään oikeutta tai määräystä näissä oikeudellisissa ehdoissa ei toimi luopumisena tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä. Nämä oikeudelliset ehdot toimivat lain sallimassa laajuudessa. Voimme siirtää kaikki tai osan oikeuksistamme ja velvollisuuksistamme muille milloin tahansa. Emme ole vastuussa mistään menetyksestä, vahingosta, viivästyksestä tai toiminnan epäonnistumisesta, joka johtuu mistä tahansa syystä, joka on meidän kohtuullisen hallintamme ulkopuolella. Jos näiden oikeudellisten ehtojen jokin määräys tai osa määräyksestä todetaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys tai osa määräyksestä katsotaan erotetuksi näistä oikeudellisista ehdoista, eikä se vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Näiden oikeudellisten ehtojen tai Palveluiden käytön seurauksena ei synny yhteisyritystä, kumppanuutta, työsuhteen tai toimistoedustajan suhdetta sinun ja meidän välillämme. Hyväksyt, että näitä oikeudellisia ehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksista, joita sinulla voi olla näiden oikeudellisten ehtojen sähköisen muodon ja osapuolten allekirjoittamisen puutteen perusteella näiden oikeudellisten ehtojen täytäntöönpanossa.

 1. OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat ratkaista valituksen Palveluista tai saada lisätietoja Palveluiden käytöstä, ota yhteyttä meihin:

Hybrid Ventures Oy

Mäntyhaantie 4 A 12

Tampere 33800

Finland

Puhelin: +35844 7747744

Sähköposti: info@apukuski.com

Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Customer service on weekdays at: 8:30-16:00