Mitä jos sattuu jotain?

Vaikka Apukuskit tunnetaan tarkasta ja turvallisesta työskentelystä, voi kuljetuksissa ja muutoissa tapahtua ikäviä yllätyksiä. Tämän vuoksi on hyvä olla selvillä, miten toimitaan jos jotain sattuu.
Tilaa kuljetus

Vakuutukset

Yrityksellämme on laajat vastuuvakuutukset esimerkiksi taloyhtiöön tai muihin kiinteisiin rakenteisiin kohdistuvia vaurioita varten.

Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on enintään 20 €/kg kotimaankuljetuksissa ja 8,33 SDR/kg ulkomaankuljetuksissa.
reipas kantoapu

Kuljetettava tavara

Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on kotimaankuljetuksissa enintään 20 €/kg.
Kotiinkuljetus liikkeestä

Kiinteät rakenteet

Yrityksellämme on laajat vastuuvakuutukset esimerkiksi taloyhtiöön tai muihin kiinteisiin rakenteisiin kohdistuvia vaurioita varten.

Mitä jos jotain sattuu muuttaessa?

Niin kuin kuljetuksissa, myös muutoissa Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on enintään 20 €/kg kotimaankuljetuksissa ja 8,33 SDR/kg ulkomaankuljetuksissa.

Tämän myötä suositelemme ottamaan erillisen muuttovakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä muuton ajaksi tai vaihtoehtoisesti selvittämään, mitä kaikkea oma kotivakuutus korvaa muuton aikana. Itse hankituissa vakuutuksissa korvaukset voivat olla huomattavasti parempia.

Apukuski lupautuu maksamaan asiakkaan omaan vakuutukseen menevien vahinkojen omavastuun 250€ asti.

Muuton aikana noudatamme tavaroita siirtäessä erityistä varovaisuutta. Emme hötkyile muuton aikana, jolloin minimoimme vahinkojen syntymisen. Sidomme kuorman perusteellisesti kuljetuksen ajaksi, ja suojaamme tavarat muuttohuopien avulla, huolimatta siitä, onko asiakas pakannut ja suojannut tavaroita perusteellisesti. Raskaita esineitä varten kantajamme käyttävät apuvälineitä, kuten kantovaljaita tai nokkakärryjä.

Tutustu tarkemmin reklamaatio käytänteisiin toimitusehdoissamme.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla herää kysyttävää vahingonkorvaus menettelyihin:

Asiakaspalvelu

info@apukuski.com
0447747744

Apukuski

Y-tunnus: 3130645-9
Osoite: Mäntyhaantie 4 A 12, 33800 Tampere
Asiakaspalvelu
044 7747744
info@apukuski.com

© 2022 Apukuski Logistics
fiFinnish