Apukuski logo
Tilaa nyt

Mitä jos sattuu jotain?

Vaikka Apukuskit tunnetaan tarkasta ja turvallisesta työskentelystä, voi kuljetuksissa ja muutoissa tapahtua ikäviä yllätyksiä. Tämän vuoksi on hyvä olla selvillä, miten toimitaan jos jotain sattuu.
Tilaa kuljetus

Vakuutukset

Yrityksellämme on laajat vastuuvakuutukset esimerkiksi taloyhtiöön tai muihin kiinteisiin rakenteisiin kohdistuvia vaurioita varten.

Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on enintään 20 €/kg kotimaankuljetuksissa ja 8,33 SDR/kg ulkomaankuljetuksissa.
reipas kantoapu

Kuljetettava tavara

Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on kotimaankuljetuksissa enintään 20 €/kg.
Kotiinkuljetus liikkeestä

Kiinteät rakenteet

Yrityksellämme on laajat vastuuvakuutukset esimerkiksi taloyhtiöön tai muihin kiinteisiin rakenteisiin kohdistuvia vaurioita varten.

Mitä jos jotain sattuu muuttaessa?

Niin kuin kuljetuksissa, myös muutoissa Apukuskin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin. Apukuskin ollessa vastuussa vahingosta korvaus on enintään 20 €/kg kotimaankuljetuksissa ja 8,33 SDR/kg ulkomaankuljetuksissa.

Muuton aikana noudatamme tavaroita siirtäessä erityistä varovaisuutta. Emme hötkyile muuton aikana, jolloin minimoimme vahinkojen syntymisen. Sidomme kuorman perusteellisesti kuljetuksen ajaksi, ja suojaamme tavarat muuttohuopien avulla, huolimatta siitä, onko asiakas pakannut ja suojannut tavaroita perusteellisesti. Raskaita esineitä varten kantajamme käyttävät apuvälineitä, kuten kantovaljaita tai nokkakärryjä.

Tutustu tarkemmin reklamaatio käytänteisiin toimitusehdoissamme.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla herää kysyttävää vahingonkorvaus menettelyihin:

Asiakaspalvelu

info@apukuski.com
0447747744
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00