Apukuski logo
Tilaa nyt

Tilauskalenteri muuttoyritykselle

Apukuski Staff tilauskalenteri mahdollistaa muuttoyritykselle resurssien optimaalisen hyödyntämisen, selkeän kalenteroinnin sekä helpon viestinnän työntekijöiden ja asiakkaiden välillä.
Varaa Demo

Sano hyvästit tavallisille kalentereille, joita ei ole optimoitu muuttoyrityksen tarpeisiin.

Mikä erottaa Apukuskin muista

Muuttoyritykseltä toiselle

Apukuski Staff on kehitetty käytännön muuttotyön ohessa, alan ammattilaisten toimesta. Ominaisuudet on testattu kestämään hurjimmatkin sesongit.

Helppokäyttöinen

Sovellus on helppo oppia ja käyttää millä tahansa laitteella. Ota uutta kalustoa ja henkilöstöä mukaan nopeasti tai säädä resurssien määrää hetkellisesti sesonki vaihteluiden mukaan.

Ketterämpää kasvua

Ota uutta kalustoa ja henkilöstöä mukaan nopeasti. Apukuski Staff mahdollistaa nopeamman työnohjauksen ja sitä kautta parempaa tulosta. Kehityksessä on huomioitu nopean kasvun tarpeet.

Kehitystahti

Tampereen pääkonttorissamme toimiva tiimimme kehittää ohjelmistoa päivittäin. Asiakaspalaute muuttuu ominaisuuksiksi viikoissa.

Nimetty tukihenkilö

Yhteistyön alkaessa sinulle nimetään oma tukihenkilö, joka auttaa pienimmissäkin ongelmissa aina tarpeen tullen!

Turvallinen sekä luotettava

Apukuski app sekä maksukanavat toimivat maailman luotettuimpien palveluntarjoajien palvelimien kautta. Joten voit olla turvallisin mielin.

Yrityksiä, jotka käyttävät Staff app - sovellusta

Varaa Demo

Kalenteroi tehokkaasti

Apukuski Staff app mahdollistaa tehokkaan kalenteroinnin, jonka ansiosta voit ottaa jopa 100% enemmän töitä vastaan.

Viesti ketterästi

Unohda paperisota ja helpota johtotehtäviä. Apukuski Staff apin ansiosta viestit ketterästi työn tiedot työntekijöillesi ja lähetät tilausvahvistukset napin painalluksella.

Lisää keikkaa tyhjille ajankohdille?

Apukuskin kumppanina saat oikein arvioita, hyvän hintaisia ja helposti suoritettavia kuljetuksia tyhjille ajankohdille. Keikkoja hankintaan Apukuskin markkinointi- ja myyntitiimien toimesta. Asiakkaat ovat pääosin yksityishenkilöitä, mutta myös yrityksiä, Osa asiakkaista on valtakunnallisia toimijoita, joille paikallisena yrityksenä on yksistään vaikea, miltei mahdoton myydä palveluita.
Lue lisää

TARJOAMME ILMAISEN ANALYYSIN

Varaa ilmainen demo aika

Varaa Demo
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00