Apukuski logo
Tilaa nyt

Tori kuljetuspalvelu

Second hand -ostoksien kuljetuspalvelu

Tiesitkö, että on olemassa Tori kuljetuspalvelu? Apukuski tarjoaa Tori.fi ja Facebook Marketplace kotiinkuljetukset Tampereella ja sen lähikunnissa.

Olemme sitä mieltä, että käytetyn tavaran ostamisen tulisi olla jopa helpompaa, kuin uuden vastaavan ostaminen. Ilman Apukuskia se ei sitä olisi, sillä harva alan toimija on yhtä innoissaan kehittämässä alan kaupan käyntiä.

Tori ostoksia tehdessä, voit siis jatkossa ottaa rennosti ja antaa Apukuskien hoitaa se ikävin osuus käytettyä tavaraa ostettaessa.

Tori kuljetuspalvelu hinta

Saat Tori -löytösi kuljetukselle tarkan, muuttumattoman hinnan sovelluksen avulla. Jos puntaroit kahden eri tuotteen välillä, voit käyttää yhtenä valinta perusteena myös kuljetuksen hintaa, sillä saat jokaiselle kuljetukselle hinnan etukäteen.

Kaikista edullisimmin pääset, jos tilaat pihasta pihaan kuljetuksen. Helpoiten taas jos tilaat kuljetuksen yhteyteen kantoavun.

Voit olla turvallisin mielin

Apukuskeilla on aina mukana tarvittavat välineet turvalliseen kuljettamiseen ja kantamiseen. Suojaamme Tori -löytösi kuljetuksen ajaksi pehmeillä muuttohuovilla. Toimintamme on myös vakuutettu vahinkojen varalta.

Reippaat palveluhenkilöt

Apukuskien kanssa on mukava noutaa Tori ostoksia. Voit tulla itsekin nouto-osoitteeseen tai odottaa kotona kuljetuksen saapumista. Jos tulet tuotteen nouto-osoitteeseen, niin pääset Apukuskin kyydillä takaisin kotiin.

Tori kuljetuspalvelu silloin kun sinulle sopii

Voit varata sovelluksellamme kuljetukseen tarkalla aloitusajalla myös iltapäiville tai lauantaille.


*Apukuski ei tee yhteistyötä Tori.fi tai Facebook Marketplace palveluiden kanssa.
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00