fbpx

Uudistettu palveluvalikoima, varaus ja hinnasto

Uudistimme palveluamme niin, että voimme tarjota kohdistetummin niin suuret kuin pienetkin tavarankuljetukset. Isoimpana uudistuksena on laajennettu, huomattavasti aiempaa suurempi kalusto, jonka tavaratilan tilavuus on jopa 19m 3.

Kuljetuksen varausjärjestelmää on mukautettu niin, että palvelu valitaan sen mukaan, mihin kalustoon kuljetettava tavara mahtuu. Pyrimme näin mahdollisimman käytännönläheiseen ja helppoon tapaan ottaa rahdin koko huomioon kuljetuksen varauksessa.

Huomioithan kuljetusta varatessa, että suuret kuormat, muutot ja erikoistilanteet hinnoitellaan jatkossakin erikseen. Uudistuksena nämäkin palvelut voi varata suoraan varauskalenterin kautta!

Jatkossa kantoapu on erillisenä palveluna, lukuunottamatta suuria kuormia ja erikoistilanteita. Näin kukaan ei maksa turhasta, jos kantoapua ei tarvitsekaan.

Olemme nostaneet hintoja, jotta toimintamme pysyy jatkossakin laadukkaana. Hintamme ovat silti edelleen alan edullisimmat!

Otamme mieluusti palautetta uudistuksista, jotta voimme tarjota sinulle tai yrityksellesi aina vain helpommat tavarankuljetukset!


PÄÄToimialueemme

Kuljetuspalvelu

Kysy tarjousta PÄÄTOIMIALUEEN ULKOPUOLISISTA kuljetuksista!

Asiakaspalvelu

TAVOITAT MEIDÄT PUHELIMITSE 
MA-PE KLO 8-18.
Puhelinnumero: 044 7747744
SÄHKÖPOSTI: [email protected]
Apukuski-Blogi
fiFinnish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram