Apukuski logo
Tilaa nyt

Töihin Apukuskille

Yrityksemme nimen mukaisesti, teemme työtä auttamisen halusta. Tarjoamme kuljetusapua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, muutoissa, yksittäisten tavaroiden kuljetuksissa sekä muissa palvelulogistiikantehtävissä.
Hae mukaan!

Pakettiautonkuljettaja

Apukuskilla arvostetaan eniten sitä, että olet oma itsesi. Mielestämme töissä pitää olla hauskaa ja huumori saa lentää tilanteessa kuin tilanteessa. Pakettiautonkuljettaja työ on paikoin fyysisesti hyvinkin raskasta, mutta mukavien asiakkaiden ja huippu työkavereiden kanssa jutustelu sekä maisemien vaihtuminen antavat sille mukavaa vastapainoa.

Pakettiautonkuljettaja työtä varten sinulla ei tarvitse olla kuljetusalan koulutusta. Et myöskään tarvitse kuin B -luokan ajokortin. Toki aikaisempi kokemus kuljetus- ja asiakaspalvelualoilta sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta reipasta ja avuliasta asennetta sekä pilkettä silmäkulmassa.
Kuljetuksen hinta

Tienaa jopa 20€ /h

Voit itse päättää, teetkö työtä perinteisessä työsuhteessa vai kevyt yrittäjänä laskuttamalla tekemäsi tunnit,
reipas kantoapu

Merkityksellistä työtä

Työssä muutat ihmisten elämiä auttamalla heidät uuteen kotiin, tuet kestävää kehitystä edistämällä yritysasiakkaiden jakelua ja kiertotaloutta toimittamalla tavaroita kierrätykseen tai uusiokäyttöön.
Joustava kuljetus ajankohta

Joustavat työajat

Töitä voit ottaa vastaan niin paljon kuin haluat, mutta voit myös lomailla juuri silloin kun haluat.

Etsimme töihin myös muuttajia

PALKKA JOPA 18€ /H
Jos et ole vielä valmis ajamaan työksesi pakettiautoa, mutta fyysinen ja vaihteleva työ kiinnostaa, niin voit hakea meille myös muuttajaksi! Muuttajan työ on osa-aikaista, joten se sopii hyvin toisen työn tai opiskelujen oheen.

Hae muuttajaksi

Työskentele huippu porukassa!

Toni

"Kokemukseni on, että Apukuskilla työskennellessä saa paljon kokemusta erilaisista tilanteista ja tapaa hienoja ihmisiä. Ihan pakko ei ole salillekkaan joka päivä mennä!"

Sakari

"Paras työpaikka missä olen tähän mennessä ollut! Työporukka on mukava sekä rento, joka takaa aina hyvän mielen lähteä töihin.
Pomojen kanssa tulee helposti juttuun, jonka takia on helppo joustaa kumpaankin suuntaan asioissa."

Oula

"Apukuski on ollut ehdottomasti paras ja monipuolisin työpaikka missä olen ollut. Mahtavalla porukalla työnteko sujuu kitkattomasti ja ripeästi. Työntekijöitä arvostetaan ja johtoportaalta saa myös kiitosta mikäli aihetta on."
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00