fbpx

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?

Millaisia kokemuksia Apukuskin asiakkailla on ollut? Olemme koonneet tälle sivulle arvosteluja ja asiakaskokemuksia.

Haluatko kertoa omasta kokemuksestasi? Kerro siitä meille sähköpostitse ([email protected])!
Paras kuljetusyritys

CASE STUDIES

14 tammikuun, 2022
Case study: Helin kokemus Apukuskista

Helin muutto. Etsinnässä oli luotettava, edullinen ja ripeä muuttopalvelu. Kuinka muutto lopulta sujui Apukuskien kanssa?

Read More
20 syyskuun, 2021
Case study: Futurice X Apukuski

Toimistokalusteiden kuljetus toimistolta koteihin ja päinvastoin. "Lopputulemaan olimme hyvin tyytyväisiä ja kaikki sujui sovitusti."

Read More
16 syyskuun, 2021
Case study: Universal Music X Apukuski

Universal Musicilla oli haasteena useamman promopaketin lähettäminen saman päivän aikana eri paikkakunnille. Kuinka Apukuski autto

Read More
6 syyskuun, 2021
Case study: Ralos X Apukuski

Raloksella halutaan, että lupaus helposta saatavuudesta, yksinkertaisuudesta ja luotettavuudesta toimii jokaisessa toimitusketjun vaiheessa, myös rahdissa. Yritys on tehnyt monen erilaisen alustan ja rahtitoimijan kanssa yhteistyötä aurinkopaneelien lähettämisessä asiakkaille ja työmaille. Kuinka yhteistyö Apukuskin kanssa on toiminut?

Read More
19 elokuun, 2021
Case study: Finesports X Apukuski

Viime aikoina Finesportsin toiminta on laajentunut tapahtumien puolelle. Ensimmäiseltä tapahtumareissulta palatessa kohdattiin pienoinen ongelma - tapahtumakalusto oli saatava nopeasti johonkin säilöön, sillä erillistä varastoa ei entuudestaan ollut.

Read More
6 elokuun, 2021
Case study: RantaSmoothie X Apukuski

RantaSmoothiella huomattiin ongelma jätehuollon kanssa, kun aiemmin sovitut ratkaisut eivät kestäneet kuormitusta, tarvittiin pikaisesti laadukasta ratkaisua. Lue lisää!

Read More
30 heinäkuun, 2021
Case study: Kespet Oy X Apukuski

Vuoden vaihteessa Kespetillä oli haasteena löytää kuljetusliike, joka pystyisi vastaamaan nopeaa reagointia ja tämällisyyttä vaativiin rakennustyömaa kuljetuksiin. Lue miten yhteistyö on toiminut!

Read More
23 heinäkuun, 2021
Case study: Kuljetusliike Lindgren Oy X Apukuski

Apukuski Logistics ja Kuljetusliike Lindgren teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä heinäkuun alussa. Lindgren etsi yhteistyökumppania, jolta saisi Tampereen alueella kantoapua muuttoihin ja erikoiskuljetuksiin.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: Café & Bar Katto X Apukuski

Onko Apukuskin palveluista hyötyä ravintola-alan yritykselle? Tampereen Finlaysonilla sijaitsevan Café & Bar Katon ja Apukuskin yhteistyö.

Read More
22 heinäkuun, 2021
Case study: made by Anu-Riina X Apukuski

Made by Anu-Riina verhoilee huonekaluja kotiin ja julkitiloihin. Apukuski on auttanut verhoiltavien huonekalujen kuljetuksissa. Lue lisää!

Read More

ASIAKASPALAUTTEITA

 • Sujuvaa, ammattimaista ja ystävällistä kuljetuspalvelua. Lämmin kiitos hienosta palvelusta.
  - Eija, Tampere
 • Todella sujuvaa, luotettavaa, ammattitaitoista ja miellyttävää asiakaspalvelua 👍🙂 Saimme myös tilattua kuljetuksen nopeasti.
  Muutamien isojen ja painavien esineidemme siirto (kerrostalokohteissa) sujui tehokkaasti ja taidolla. Kiitos paljon! 🙏🙂
  -Jenny, Tampere
 • Apukuskit kävivät tällä kertaa "muuttamassa" pakastimen siskolle ja hienosti sujui nytkin. Olen nyt aika useasti käyttänyt heidän palveluitaan ja aina on onnistunut hyvin.
  -Liisa, Tampere
 • Suosittelen lämpimästi koska todellakin tämän kaltaisia ahkeruuksia tarvitaan! 💪👍
  -Reino, Tampere
 • Loistavaa palvelua. Sähköpostitiedusteluun tuli nopea vastaus ja asiat saatiin sovittua hyvin nopeasti. Kaikki sujui sovitusti: kuski tuli täsmällisesti paikalle ja oli hyvin palveluhenkinen ja ystävällinen. Aikaa meni täsmällisesti se, mitä oli arvioitu. Ja oli edullista! Vahva suositus 👍
  -Leena, Tampere
 • Apukuskit kävivät tällä kertaa "muuttamassa" pakastimen siskolle ja hienosti sujui nytkin. Olen nyt aika useasti käyttänyt heidän palveluitaan ja aina on onnistunut hyvin.
  -Liisa, Tampere
 • Täyden kympin palvelu!! Muuttokuormalle tilausta tehdessä palvelu ystävällistä ja kärsivällistä. Ystävällinen ja reipas muuttohenkilökunta ja erittäin positiivinen. Hommat hoitui ripeästi ja huolellisesti, itselle asiakkaana jäi hyvä fiilis ja hintakin oli edullinen. Tulen käyttämään apukuskia jatkossakin ja suosittelen myös muille! Kiitos!

  - Laura, Pirkkala

PÄÄToimialueemme

Kuljetuspalvelu

Kysy tarjousta PÄÄTOIMIALUEEN ULKOPUOLISISTA kuljetuksista!

Yhteystiedot

TAVOITAT MEIDÄT PUHELIMITSE 
MA-PE KLO 8-20
Puhelinnumero: 044 7747744
SÄHKÖPOSTI: [email protected]
Apukuski-Blogi
fiFinnish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram