Apukuski logo
Tilaus

Kun
löydät sen
mieluisan

Kun se etsimäsi huonekalu, kodinkone tai muu iso tavara löytyy, me voimme auttaa sen kuljetuksessa. Uusi ihana ostos on vielä ihanampi, kun sen saa kotiin vaivattomasti!

Lataa Apukuski -sovellus

Kun etsimäsi löytyy, pitää reagoida nopeasti, ettei joku toinen ehdi ensin. Lataa sovellus valmiiksi, niin kuljetusapu löytyy jo taskustasi!

Kotiinkuljetus isoille ostoksille

Saat ison ostoksen helposti kotiin, löysit sen sitten Tori.fi:stä, Facebookista tai kivijalkaliikkeestä.

Ei enää tarvetta käyttää aikaa riittävän vuokra-auton etsimiseen tai kantoavun rekrytointiin. Voit tilata noudon tarkalleen sinulle ja myyjälle sopivalle ajankohdalle. Voitte seurata kuljetuksen etenemistä reaaliajassa.

Sentin tarkka ja reilu etukäteishinta. Tilaa jopa samalle päivälle!

Edullinen

Saat taatun ennakkohinnan ennen varauksen tekemistä.

Helppo

Asetat ajan, ja Apukuski on paikalla.

Turvallinen

Ole rauhassa, turvattu maksu sekä vakuutettu toiminta.

Näin Apukuski toimii!

Avuksesi saapuu Apukuski oma henkilökunta tai paras paikallinen kumppaniyritys. Loistavat muuttomiehet varmistavat reippaan ja ystävällisen palvelun.
1. Osoitteet ja kuljetettavat tavarat

Mitä, mistä ja minne?

Kerro meille mitä kuljetetaan, mistä ja minne. Jos tilaat myös kantopalvelun, varmistathan myyjältä missä kerroksessa tavara sijaitsee ja onko hissiä käytettävissä (jos Tori.fi tai Fb ostos)
2. Ajankohdan valinta

Milloin?

Voit valita kuljetukselle tarkan noutoajankohdan sen mukaan, mikä sinulle ja myyjälle sopii! Kuljetuksen edetessä pääsette molemmat seuraamaan auton reaaliaikaista etenemistä.
3. Tarjous ja maksaminen

Tarkista hinta ja tilaa!

Lisättyäsi tilauksen tiedot, näet tarkan hinnan ja koosteen tilauksestasi. Hinta on kiinteä, eikä se muutu ellei työn luonne muutu (tavaroita tule lisää tai osoitteet muutu).

Lataa Apukuski -sovellus

Kun etsimäsi löytyy, pitää reagoida nopeasti, ettei joku toinen ehdi ensin. Lataa sovellus valmiiksi, niin kuljetusapu löytyy jo taskustasi!

Helppo tilaus, helpompi jatko

Teknologiamme tekee varaamisesta, seuraamisesta, kommunikoinnista ja maksamisesta helpompaa kuin koskaan.
Kuljetuspalvelu hinta

Etukäteishinta

Käytämme aiemmista kuljetuksista kerättyä dataa antaaksemme sinulle reilun ja tarkan etukäteishinnan.

Reippaat kantajat, voit ottaa rennosti

Takuulla reippaat, ystävälliset sekä työhön koulutetut ja varustetut "Apukuskit". Paikalliset kumppanit mahdollistavat saatavuuden.

Maksa silloin kun haluat

Maksa heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin, kerralla tai osissa. Klarna tarjoaa 30pv kuluttoman, korottoman maksuajan tai maksun erissä.

Et jää ilman apua

Toteutamme varatun palvelun 100% varmuudella. Mikäli emme omasta virheestämme johtuen pysty toteuttamaan vahvistettua varausta, maksamme kolmannen osapuolen kustannukset työn toteutuksesta täysimittaisesti!

Kannamme vastuun vahingoista

Vaikka Apukuskit tunnetaan tarkasta ja turvallisesta työskentelystä, voi kuljetuksissa ja muutoissa tapahtua ikäviä yllätyksiä. Ole huoletta - toimintamme on vakuutettu asianmukaisesti ja hoidamme vahingot 100%.
Avainlippu -merkki, Apukuski kuljetus
Luottava kumppani, Apukuski kuljetus, logo
© 2023 Apukuski Logistics
Asiakaspalvelu arkisin klo: 8:30-16:00