Taidat etsiä uutta kotia?

Kun se löytyy, me voimme auttaa tavaroiden muuttamisessa. Uusi ihana koti on vielä ihanampi, kun muutto sujuu vaivattomasti!

Lataa Apukuski -sovellus

Kun oikea koti löytyy, alkaa tapahtua yllättävän nopeasti. Lataa sovellus valmiiksi, niin muuttoapu löytyy jo taskustasi!

Valitse itsellesi sopivin tapa muuttaa

Apukuskin oma henkilökunta ja parhaat paikalliset kumppaniyritykset varmistavat reippaan ja ystävällisen palvelun, laadusta tinkimättä ja 100% varaustakuulla!

Ainutlaatuinen algoritmimme arvioi muuton keston alle 5% tarkkuudella, jonka ansiosta voimme tarjota sinulle reilun etukäteishinnan! Maksat siis täsmälleen sen verran kuin käytät palvelua, eli saat takuulla rahalle vastinetta ja säästyt ikäviltä yllätyksiltä muuttopäivänä.

Muuttoauto mitoitetaan automaattisesti ilmoittamasi tavaramäärän perusteella. Palvelu sisältää kantoavun tarpeidesi mukaan, ja muuttajien käytössä on aina tilanteeseen sopivimmat apuvälineet.

Edullinen

Saat taatun ennakkohinnan ennen varauksen tekemistä.

Helppo

Asetat ajan, ja Apukuski on paikalla.

Turvallinen

Ole rauhassa, turvattu maksu sekä vakuutettu toiminta.

Näin Apukuski toimii!

Avuksesi saapuu Apukuski oman henkilökunta tai paras paikallinen kumppaniyritys. Loistavat muuttomiehet varmistavat reippaan ja ystävällisen palvelun.
1. Osoitteet ja kuljetettavat tavarat

Mitä, mistä ja minne?

Kerro meille mitä muutetaan, mistä ja minne. Jos tilaat myös kantopalvelun, voit harkita autatko kannossa vai annatko Apukuskien hoitaa koko kantotyön.
2. Ajankohdan valinta

Milloin?

Voit valita muutolle tarkan aloitusajankohdan toiveesi mukaan. Muuton edetessä sinä ja ilmoittamasi kontaktit pääsette seuraamaan auton reaaliaikaista etenemistä.
3. Tarjous ja maksaminen

Tarkista hinta ja tilaa!

Lisättyäsi tilauksen tiedot, näet tarkan hinnan ja koosteen tilauksestasi. Hinta on kiinteä, eikä se muutu ellei työn luonne muutu (tavaroita tule lisää tai osoitteet vaihdu).

Lataa Apukuski -sovellus

Kun oikea koti löytyy, alkaa tapahtua yllättävän nopeasti. Lataa sovellus valmiiksi, niin muuttoapu löytyy jo taskustasi!

Helppo tilaus, helpompi jatko

Teknologiamme tekee varaamisesta, seuraamisesta, kommunikoinnista ja maksamisesta helpompaa kuin koskaan.
Kuljetuspalvelu hinta

Ei yllätyksiä muuttopäivään

Käytämme aiemmista kuljetuksista ja muutoista kerättyä dataa antaaksemme sinulle reilun ja tarkan etukäteishinnan.

Reippaat kantajat, voit ottaa rennosti

Takuulla reippaat, ystävälliset sekä työhön koulutetut ja varustetut "Apukuskit". Paikalliset kumppanit mahdollistavat saatavuuden.

Maksa silloin kun haluat

Maksa heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin, kerralla tai osissa. Klarna tarjoaa 30pv kuluttoman, korottoman maksuajan tai maksun erissä.

Et jää ilman apua

Toteutamme varatun palvelun 100% varmuudella. Mikäli emme omasta virheestämme johtuen pysty toteuttamaan vahvistettua varausta, maksamme kolmannen osapuolen kustannukset työn toteutuksesta täysimittaisesti!

Kannamme vastuun vahingoista

Vaikka Apukuskit tunnetaan tarkasta ja turvallisesta työskentelystä, voi kuljetuksissa ja muutoissa tapahtua ikäviä yllätyksiä. Ole huoletta - toimintamme on vakuutettu asianmukaisesti ja hoidamme vahingot 100%.