fbpx

KULJETUSPALVELUT YKSITYISHENKILÖILLE

TAKUULLA YSTÄVÄLLISTÄ PALVELUA!

PALVELUT

Kuljetuksen voit tilata joko soittamalla tai helposti netistä varauspalven avulla! Olemme apuna puhelimitse ma-pe klo 8-20!
Kuljetuspalvelun tilausTavarakuljetus tilaus
ASIAKASPALVELU
045 78 344 661

HUONEKALUJEN JA KODINKONEIDEN KULJETUKSET

Kuljetuspalvelu yksityisille -kuvaus
Autamme sinua huonekalujen ja kodinkoneiden kuljettamisessa! Voit tilata kuljetuksen yhteyteen kantoavun tai säästää rahaa tilaamalla pelkän pihasta pihaan kuljetuksen. Erityisen raskaita huonekaluja (pianot yms) emme valitettavasti pysty kuljettamaan, mutta autamme löytämään sinulle avun tilanteessa kuin tilanteessa! Olemme apunasi joka päivä klo 6-22. Tilauksen voit tehdä joko puhelimitse tai ajanvarausjärjestelmän avulla!

Hinta alk. 29,90€ (sis alv)

VERTAISKAUPAN KOTIINKULJETUKSET

käytetyn tavaran kauppa
Autamme sinua käytetyn tavaran kaupan kotiinkuljetuksissa! Jos löydät mieluisan tuotteen nettikirpputorilta, voit tilata sille meiltä kotiinkuljetuksen. Tästä palvelusta olemme erityisen ylpeitä, sillä helpottamalla kaupankäyntiä, päätyy varmasti useampi käytetty tavara uudelle omistajalle. Näin luomme Suomesta kestävämmän, tavara kerrallaan!

Oli kyseessä puhelin tai suuri kokoisempikin huonekalu, niin toimitamme ostoksesi myyjältä luoksesi jopa tunnin varoajalla!

Hinta alk. 19,90€ (sis alv)

MUUTTOLAATIKOIDEN VUOKRAUS

Muuttolaatikot Apukuski
Muuttojen helpottamiseksi, voit vuokrata meiltä muuttolaatikot. Hyvien muuttolaatikoiden ansioista muutto hoituu nopeammin ja pakkausurakka helpottuu. Voit noutaa laatikot toimipisteeltämme tai tilata kotiinkuljetuksen. Laatikoiden tilavuus on 54l. Kysy myös pakkausmateriaaleja!

Hinta 0,25€ / laatikko / vuorokausi
Kotiinkuljetus alk. 19,90€ (sis alv)
LUE LISÄÄ

VARASTOINTI

Varastointipalvelu
Autamme varastoinnissa, ilman vähimmäiskestoa! Voimme joko noutaa varastoitavat tavarat tai voit tuoda ne itse varastollemme. Varastomme sijaitsee toimipisteemme yhteydessä Tampereen Nekalassa.

Hinta 1,24€ / m2 / vrk (sis alv)
VARAA KULJETUS HELPOSTI NETISSÄ

Tai

TILAA SOITTAMALLA

Apukuski Kimi

APUKUSKI Kimi

045 78 344 661

PYYDÄ TARJOUS!

  PÄÄToimialueemme

  Kuljetuspalvelu

  Kysy tarjousta PÄÄTOIMIALUEEN ULKOPUOLISISTA kuljetuksista!

  Yhteystiedot

  TAVOITAT MEIDÄT PUHELIMITSE MA-PE KLO 8-20
  Puhelinnumero: 045 783 44 661
  SÄHKÖPOSTI: [email protected]
  Apukuski-Blogi
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × Kuinka voimme auttaa?
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram